6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Arī šogad maratonisti varēs ekskluzīvi atsvaidzināties mobilajās dušā

 
Attēls: Publicitātes

Eiropas lielāko sporta un kultūras pasākumu partneris “Hansgrohe” arī šogad “Lattelecom” Rīgas maratona finišā nodrošinās ekskluzīvu dušu auto jeb “Shower Truck”. Lai atsvaidzinātos pēc skrējiena un mājup dotos mundri, dalībnieki pēc distances veikšanas ir laipni aicināti bez maksas apmeklēt divdesmitvietīgo dušu auto.

40 tonnas smagā kravas automašīna, kas pārvērsta augstākās klases dušu telpā, atradīsies maratona finiša zonā, sniedzot iespēju noskaloties uzreiz pēc skrējiena. Automašīnā ir izvietotas 20 dušas, atsevišķi atdalot sieviešu un vīriešu dušas telpas, kā arī ģērbtuves. Pirms dušošanās skrējēji ir aicināti doties caur maratona ģērbtuvēm, noliekot savas elektroniskās iekārtas un līdzi paņemot personīgo dvieli, kā arī citas nepieciešamās lietas, piemēram, šampūnu.

“Par dušošanās iespēju maratona dalībniekiem rūpēsimies jau ceturto reizi. Ar katru gadu saņemam aizvien vairāk pozitīvu atsauksmju – īpaši pateicīgi ir tie skrējēji, kuriem gaidām tālāks ceļš mājup ārpus Rīgas, kā arī dalībnieki no ārvalstīm. Tas mums ir ļoti svarīgi, tāpēc, neskatoties uz dušu auto saspringto grafiku, turpinām viesoties “Lattelecom” Rīgas maratonā,” stāsta “Hansgrohe” zīmola vadītājs, dušu auto galvenais koordinators Latvijā Mārtiņš Ķurbe.

Maratona finiša zonā tiks izvietotas labi redzamas zīmes, kas skaidri norādīs dušu atrašanās vietu. Ūdens kā vienmēr būs patīkami silts vai arī vēss – pēc katra skrējēja vēlmēm. Arī par personīgajām mantām nevajadzēs satraukties –  tās varēs droši atstāt dušu auto darbinieku uzraudzībā.

“Būtiski, ka dušu auto ir zems ūdens un enerģijas patēriņš, pateicoties mūsu EcoSmart tehnoloģijām, kas ļauj ietaupīt līdz pat 60% ūdens un enerģijas. Milzīgajā dušu auto ir iestrādātas populārās “Raindance Select” dušas klausules ar trīs strūklu veidiem un “ShowerTablet Select” termostati, nodrošinot skrējējiem maksimālu ērtību un labsajūtu, “ stāsta Mārtiņš Ķurbe.

Ir izveidoti trīs šādi “Hansgrohe” dušu auto, kas regulāri dodas pasaules tūrēs, viesojoties dažādos publiskos pasākumos. Piemēram, šogad tie būs pieejami tādos ievērojamos pasākumos kā “Volkswagen” maratons Prāgā, “BIG 25” maratons Berlīnē un “Ironman” maratons Cīrihē, kā arī daudzos citos.

 

Autors: Lead 17.05.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.