9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Pārdomas: Attiecību dēļ nav jāpamet viss, ko tu mīli

 

Kad tu kādu mīli, tev nākas rast kompromisus. Tev nākas pārskatīt savas prioritātes. Tev nāks pārdomāt to, kā tu redzi savu nākotni.

Taču mīlēt kādu – nenozīmē pamest visu, kas tev bija līdz attiecībām.

Tev nav jāupurē savi sapņi, lai saglabātu attiecības. Pareizais cilvēks atbalstīs tavus mērķus. Viņam ir jābūt tavam lielākajam fanam. Viņam ir jāstāv tev līdzās, jābūt gatavam ķert, kad tu krīti, un atkal jāpalīdz tev nostāties uz savām kājām. Viņam tevi ir jāiedvesmo turpināt censties, kad tu šaubies. Ar viņu tev ir jājūt, ka tu esi spējīga uz visu.

Mīlēt kādu – tas nenozīmē, ka tev ir jāpārstāj mīlēt tās savas dzīves puses, kurās neietilpst tas cilvēks. Tev ir tiesības uz hobijiem. Tev ir tiesības aizrauties ar kaut ko. Tev ir tiesības uz draugiem.

Tavs cilvēks neliks tev attālināties no saviem tuviniekiem. Vēl ir jābūt vakariem, kad tu dodies izklaidēties bez viņa. Tev vēl joprojām ir jādzīvo sava dzīve.

Mīlēt kādu – tas nenozīmē, ka viņš kļūst par Visuma centru.

Tev ir jāveltī viņam laiks un uzmanība. Tev ir jāliek viņš savu prioritāšu saraksta augšgalā. Taču tev nav jāizdzēš sava iepriekšējā dzīve un personība, lai viņam izdabātu.

Lai gan tev ir jāgaida tikšanās ar viņu, tas nenozīmē, ka tev ar viņu ir jāpavada katra sava brīvā laika sekunde. Tev nav viņš jāaicina visur, kur dodies. Tev ir tiesības būt arī bez viņa.

Tev nav jāzaudē sevi. Mīlēt kādu – tas nenozīmē atteikties no sevis. Tas nenozīmē pārstāt darīt visu citu, lai koncentrētos uz viņu.

Pareizais cilvēks pats gribēs, lai tev ir sava dzīve. Viņš gribēs, lai tu esi laimīga, pat tad, kad viņš nav līdzās. Viņu piesaistīs tava neatkarība.

Tev nav jāpamet viss, ko tu mīli, attiecību dēļ. Tavā dzīvē pietiek vietas gan mīļotajam cilvēkam, gan draugiem, gan karjerai un atpūtai. Tev nav jāizvēlas…

 

Materiāli rakstam no portāla „Bolde”.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.