2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vīriešu horoskops: Kuru zodiaka zīmju pārstāvji mīl visstiprāk?

 

Zivis

Cilvēki, kuri dzimuši Zivs zīmē, ir apveltīti ar plašu sirdi, kas vienmēr ir atvērta mīlestībai. Viņu galvenās priekšrocības ir spēja atsaukties uz citu problēmām, līdzjūtība un plašā sirds, kura tā vien gaida, kad varēs iegrimt mīlestības jūrā. Šajā jūrā vīrietis-Zivs jūtas vislabāk.

Vēl šīs zīmes pārstāvim piemīt tendence idealizēt savu izredzēto. Iemīlēšanās periodā viņš it nemaz nemana partneres trūkumus un ātri visu piedod. Zivis ir sapņotāji un romantiķi, kuri nevēlas šķirties no rozā brillēm. Vīrietis-Zivs lieliski jūt sievietes garastāvokli un, kā neviens cits, spēj pielāgoties un saprast no pus vārda.

Zivis neuzskata par vajadzīgu turēt emocijas sevī, un ir gatavi visai pasaulei izkliegt „Es tevi mīlu!”. Viņi uzskata, ka slēpt tādas lielas jūtas ir noziegums.

Zivīm ir lieliska saderība ar Mežāzi, Skorpionu un Vērsi.

Vēzis

Vēži ir jūtīgi, sentimentāli cilvēki, kuriem ir vajadzīga mīlestība un viņi ir gatavi to dāvāt arī kādam īpašam cilvēkam. Vēža intuīcija ļauj viņam lieliski izvairīties no strīdiem un konfliktiem.

Pēc dabas Vēzis ir maigs un ievainojams, tāpēc arī pret partneri ir uzmanīgs un cenšas pasargāt viņu no nepatikšanām. Viņš tiecas pēc iespējas labāk uzzināt savu partneri, tāpēc interesējas pat par smalkākajām šī cilvēka dzīves detaļām.

Vēzis ir gādīgs, mīl rīkot romantisksu randiņus pat pēc daudziem kopā pavadītiem gadiem. Jūtām viņš atdodas pilnībā un gaida patiesu mīlestību arī no partnera. Viņam ir svarīgi, ka otrā pusīte jūtas laimīga, tāpēc neskopojas ar uzmanības, maiguma un rūpju izrādīšanu. Tai pat laikā viņš izmisīgi gaida mīlestību un uzmanību no partnera.

Laimīgas mīlas attiecības Vēzim var izveidoties ar Jaunavu, Skorpionu un Vērsi.

 

Materiāli rakstam no portāla „All Womens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.