Attēls: Instagram.com/instafood_ru

Sastāvdaļas:

  • 2 mazi apelsīni
  • 2 mazi greipfrūti
  • 1 citrons
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 gabali laša filejas
  • 2 ēdamkarotes sīpolloku
  • Sāls – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.

2.Augļus nomizo, izņem sēklas, noņem iekšējās miziņas un mīkstumus liek atsevišķā traukā.

3.Sajauc kopā vienu glāzi no augļiem izspiestās sulas, 1 ēdamkaroti medus un 1 ēdamkaroti olīveļļas. Pievieno sasmalcinātus sīpollokus un pasāla. Kārtīgi samaisa.

4.Zivi nosusina, liek ar ādu uz leju pannā. Apsmērē ar sagatavoto mērci un cep 4-5 minūtes. Tad izņem no krāsns, pievieno citrusaugļu šķēlītes un cep vēl 5 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?