10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vertikālas svītras apģērbā: Vasarā nepaliec nepamanīta!

 

Svītras ir populāra vasaras sezonas tendence – šis vienkāršais raksts lieliski papildina tēlu un ataino pludmales sezonas vieglumu. Svītrainā „topa” augšgalā ir blūzes, kleitas un svārki, taču nevajag sevi aprobežot. Mēs piedāvājam aplūkot, mūsuprāt, garderobē nepieciešamos svītrainos elementus.

Svītraina kleita

Joprojām vienkārši un eleganti, bet jau ne garlaicīgi. Ikdienas komplektiem lieliski piestāvēs vienkāršās trapecveidīgās kleita, krekla kleitas un universālās pieguļošās kleitiņas, kuras var kombinēt ar žaketēm un vieglām jaciņām. Midi un maxi kleitas ir lieliska izvēle svinīgākiem (bet ne pārāk formāliem) pasākumiem.

Padoms: Neaizmirsti par kleitas struktūru un rakstu – šauras un vienkrāsainas līnijas vizuāli „izstiepj” siluetu, bet platas un kontrastainas – rada apjomu.

Svītraina žakete

View this post on Instagram

S t r i p e d B l a z e r ????

A post shared by Yolanda (@yoliexmartin) on

Ja tu meklē kādu interesantāku apģērba gabalu vēsākām vasaras dienām, tad svītraina žakete būs tieši laikā. Tā lieliski izskatīsies kopā ar džinsiem un topiem, kā arī neizbojās tavu tēlu ar kleitām, blūzēm un koķetiem svārciņiem.

Padoms: Piemeklē žaketei tādas pašas krāsas un raksta bikses vai šortus – kostīmi ir šī gada aktualitāte!

Svītrainas bikses

View this post on Instagram

*unbezahlte Werbung Hey ihr Süßen ???????? Seid ihr Team Feiern oder Team Familie am Vatertag? Ich habe immer versucht beides zu schaffen. Dieses Jahr haben meine Schulfreunde keine Zeit also kann ich ganz entspannt mit meinem Papa @heifischklaus.kf98 und meiner Schwester @cflah_ frühstücken. Passt gut auf euch auf, wenn ich morgen feiert ???? #heycuties #bankholiday #bankholidayweekend #fathersday #breakfast #breakfastwithmyfamily #breakfastwithdad #lovelovelove #flowers #rhododendronpark #bremen #stripedtrousers #student #ootd #ootn #outfitoftheday #wiw #whatiwore #instastyle #shoeoftheday #fashiongoals #styled #fashion #carmushka #carmushkabremen #prettylittleiiinspo #german_inspos #somekindofdiary

A post shared by Pregnant ????Fashion (@chleenchen) on

Svītrains bikses ir stilīgi, bet platas, svītrainas auduma bikses ir īsts sezonas hīts! Universālu risinājumu piekritējām būtu jāpievērš uzmanība mierīgiem un neuzkrītošiem rakstiem – bēšiem, ziliem, melniem un pelēkiem. Tie liks tev izskatīties garākai un slaidākai. Ja gribi kaut ko uzkrītošāku – izvēlies jebkuru citu krāsu. Kad tad, ja ne vasarā?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.