9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Populāri mīti un patiesība par neuzticību attiecībās

 

Neuzticība attiecībās var piemeklēt jebkuru cilvēku, taču tas nenozīmē, kas tas notiks. Kad cilvēks uzzina par šādu nodevību, viņš prāto par šādas rīcības iemesliem. Ja arī tu esi ar to saskārusies, tas nenozīmē, ka patiesi saproti, kādēļ tas tā notika. Un patiesībā eksistē daudz mītu par neuzticību…

Mīts 1: Lielākā daļa neuzticīgo meklē veidus, kā krāpt

Patiecībā daudzos gadījumos neuzticība ir negaidīta. Nereti tas sākas ar draudzību, pēc kuras rodas emocionāla, un pēc tam arī fiziska, tuvība. Tāpat tas notiek pēkšņi, alkohola reibumā vai milzīgā emociju uzplūdā.

Mīts 2: Lielākā daļa cilvēku pamet savus partnerus, lai būtu kopā ar kādu jaunāku un skaistāku

Lai gan ir cilvēki, kas tiešām meklē sev jaunākus mīlas partnerus, tomēr biežāk romāni notiek starp cilvēkiem, kas ir līdzīgā vecumā. Nevajag ticēt visam, ko redzi filmās.

Mīts 3: Neuzticība ir laulības beigas

Patiesībā daudzi pāri tiek pāri neuzticībai. Un, lai gan attiecības var izjukt vēlāk, cilvēki tomēr ir pārsteigti par to, ka viņi var vēl būt kopā pēc tam, kad viens no partneriem ir krāpis.

Mīts 4: Krāpējs – tā ir diagnoze

Lai gan tā ir patiesība, ka ir cilvēki, kuri krāpj jebkurās attiecībās, daudziem tas tomēr notiek tikai vienu reizi. Tas, kas notiek pēc krāpšanas, var vai nu stiprināt attiecības, vai nu izjaukt.

Mīts 5: Neuzticība rodas attiecību problēmu dēļ

Katrās attiecībās ir savas problēmas. Neuzticība var parādīt to, ka pāris nezina, kā šīs problēmas risināt, taču tas nav attaisnojums. Un ne visi neuzticīgie savās attiecībās ir nelaimīgi. Dažkārt tas ir vienkārši sekss.

Mīts 6: Neuzticība – tas ir tikai sekss

Nereti krāpšana notiek tādēļ, ka viņam rodas emocionālā saikne ar citu cilvēku. Bet dažreiz tālāk par emocijām neviens netiek.

Mīts 7: Ja nav seksa, nav arī krāpšanas

Vai tu būsi pārsteigta, ja uzzināsi, ka daudzas krāpšanas notiek bez seksa? Vai tā nav krāpšana, ja tavs partneris pus nakti pavada, sarakstoties ar savu bijušo klasesbiedreni, kura viņam ļoti patika? Kad tu esi emocionāli tuvs ar kādu citu pretējā dzimuma pārstāvi, tā jau ir krāpšana.

Mīts 8: Pāris nevar atkal kļūt laimīgs pēc krāpšanas

Patiesība: Vienkārši cilvēki nestāsta par savām attiecību likstām draugiem un kaimiņiem – tāpēc tev šķiet, ka pēc krāpšanas attiecības nevar būt veiksmīgas. Daudzi pāri pacenšas piedot un stiprināt savas attiecības no jauna.

 

Materiāli rakstam no portāla „Soulpost”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.