1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Recepte: Cīsiņš kartupeļu mīklā. Vienkāršs, bet gards ēdiens!

 
Attēls: Uh-vkusno.ru

Sastāvdaļas:

  • 6 vārīti kartupeļi
  • 4 cīsiņi
  • 2 olas
  • 3-4 ēdamkarotes miltu
  • 1-2 daiviņas ķiploka
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1.Vārītus kartupeļus sarīvē uz rīves. Pievieno olas, piparus un sāli. Visu samaisa. Tad pievieno miltus un vēlreiz samaisa.

2.Cīsiņus izvāra un atdzesē (bet nepārvāra!). Tad to aplipina ar kartupeļu masu, apviļā miltos un cep ķiploku eļļā. Kā iegūt ķiploku eļļu? Vienkārši! Apcep ķiploku uz pannas eļļa un pēc tam vienkārši izņem ārā. Eļļa kļūst aromātiskāka un piešķir ēdienam interesantāku garšu.

Gatavs! Labi garšos gan silti, gan auksti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.