Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 500 g biezpiens
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  • 3 olas
  • 3-4 ēdamkarotes miltu
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1.Biezpienu saspaida, pievieno cukuru un olas. Kārtīgi samaisa.

2.Masai pievieno miltus un kokosriekstu skaidiņas. Vēlreiz kārtīgi samaisa un atstāj uz 10 minūtēm.

3.Pirms likt plācenīšus uz pannas, nedaudz apviļā tos miltos. Tad cep uz vidējas uguns, bez vāka. Tad griez riņķī, uzliec vāku un cep, līdz gatavs.

4.Pasniegt var ar krējumu, ievārījumu vai iebiezināto pienu.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?