6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Katrai sievietei ir nepieciešams vīrietis, kurš ne tikai runā, bet arī dara

 

Es vēlos vīrieti, kurš pret mani nav vienaldzīgs. Ne to, kurš stāsta, ka viņam ir kaut kādas jūtas, bet pēc tam izturas pret mani kā pret rezerves variantu. Ne to, kurš stāsta, cik ļoti ilgojas pēc manis, bet vēlāk izvēlas satikties ar draugiem, nevis ar mani.

Es vēlos vīrieti, kurš vēlas pavadīt ar mani kopā laiku. Kurš modīsies ar mani agrāk, nekā vajag, lai tikai varētu brokastot kopā. Kurš brauks desmitiem kilometru, lai satiktos ar mani. Kurš jutīs, ka vēlas tikties ar mani biežāk, nekā reizi nedēļā.

Es nevēlos to, kurš liek sevi augstāk par citiem, kurš vienmēr vēlas, lai viss notiktu tā, kā viņš to vēlas; kuram nekad nav vainas izjūta par to, ka viņš liek man gaidīt. Es vēlos vīrieti, kuram nav vienalga par manām jūtām. Kurš uzklausīs manu viedokli. Kurš smaida, kad redz, kā es smaidu. Kurš nevēlas mani sāpināt, jo jūtas briesmīgi, kad man ir skumji.

Es nevēlos to, kurš māj ar galvu, kad es runāju, un skatās pulkstenī, gaidot, kad es beigšu, lai pats varētu runāt vai darīt, ko vēlas. Es vēlos vīrieti, kuram nav vienalga par to, kas ir svarīgs man. Kurš uzmanīgi klausās, kad redz, ka es vēlos ar kaut ko dalīties. Pat, ja viņam nav saprotami mani prieki vai problēmas.

Es nevēlos to, kurš atstāj mani vienu, kad saku, ka man ir slikti. Es vēlos vīrieti, kuram ir svarīga mana labsajūta. Kurš uztaisa man tēju, kad esmu slima. Kurš būs līdzās, kad man ir grūti, jo viņš nevēlas būt tālu.

Es nevēlos to, kurš piedzeras pēc katra mūsu strīda, kurš bēg pie pirmajām problēmām, kurš padodas, līdz ko attiecības sāk šķist grūtas. Es vēlos vīrieti, kurš vēlas salabot to, kas ir salūzis. Kurš meklē kompromisu ar mani kopā. Kurš cīnīsies par mani, nevis pret mani. Es vēlos vīrieti, kuram ir svarīga mana laime. Kuram esmu svarīga es…

 

Materiāli rakstam no portāla „Soulpost”

Autors: Dieviete.lv

 

5 KOMENTĀRI

  1. Nu vai zini, egoistes sapnis, man, man, es, es utt. Tas nav vīrietis, bet lupata!!! 😀 😀 😀
    Tev meitenīt vajag kalpu nevis vīrieti! 😀

    • JAA kur mees atradiisim taadus radiijumus, ko sauc par viiriesiem, Mums paarsvaraa taadas lupatas tik ir kas labaak piedzeras un pamuuk no maajaam ja siev a nelien uz celliem!!!!!!!!

  2. Vīrietis arī daudz ko vēlas. Ja viņš no tā ko vēlas, saņem labi, ja 10%, tad tik pat daudz arī dod pretī sievietei.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.