Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas (vienai porcijai):

  • 1 vistas fileja
  • 1 saldā paprika
  • 1 glāze saldā krējuma
  • 20 g sviesta
  • Pētersīļi, sīpolloki, dilles – pēc gaumes
  • Sāls un pipari – pēc gaumes

Pagatavošana:

1.Uz pannas izkausē sviestu, apcep gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Tad pievieno sīpollokus un cep vēl 3-5 minūtes. Pievieno sagrieztu papriku, pieliek sāli, piparus un gatavo vēl pāris minūtes.

2.Lej klāt saldo krējumu, pannas saturu sautē, apber ar pārējiem zaļumiem, samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?