Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 400 g vistas filejas
  • 200 g salātlapu
  • 1 gurķis
  • 2 saldās paprikas
  • 200 g grieķu jogurta
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 tomāti
  • 2 olas
  • Sāls un pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Vistu sagriež ne pārāk lielos gabalos, uzber sāli un piparus un apcep nelielā daudzumā olīveļļas. Ņem gatavo gaļu nost no pannas un ļauj atdzist.

2.Salātlapas sagriež vai saplēš. Gurķi un papriku sagriež salmiņos. Tam visam pievieno arī vistu.

3.Pagatavo mērci – sajauc jogurtu ar vienu ēdamkaroti olīveļļas, sāli un pipariem.

4.Aplej ar gatavo mērci sagatavoto vistu un dārzeņus, samaisa. Tad pievieno sagrieztas olas un tomātus. Pasniedz uzreiz.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?