Sastāvdaļas:

  • 80 ml apelsīnu sulas
  • 80 ml sojas mērces
  • 80 g medus
  • Nedaudz sīpolloku
  • 1 tējkarote malta ingvera
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 450 g laša filejas

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā sulu, sokas mērci, medu, sīpollokus, ingveru un sasmalcinātu ķiploku.

2.Liek zivi sagatavotajā maisījumā un ieliek ledusskapī uz 30 minūtēm. Ik pa laikam fileja jāpagriež.

3.Liek zivi uz grila restēm un cep aptuveni 15 minūtes, ik pa laikam apgriežot uz otru pusi.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?