Sastāvdaļas:

  • 100 ml sojas mērces
  • 100 ml balzamiko etiķa
  • 3 ēdamkarotes medus
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Nedaudz sīpolloku
  • 500 g vistas kājiņu

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā sojas mērci, etiķi, medu, sasmalcinātu ķiploku un sīpollokus.

2.Aplej vistu ar marinādi, samaisa un atstāj uz pāris stundām.

3.Gaļu liek uz grila restēm, apcep 10-15 minūtes no katras puses.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?