8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tu nebiji “gatavs attiecībām” ar mani, bet pēc tam sāki tikties ar citu

 

Dažiem cilvēkiem vienkārši nav lemts būt kopā, un tas ir normāli. Arī man vienkārši bija jāaizmirst mūsu šķiršanās. Man bija sev jāatgādina, ka ir vēl daudz citu un ka es esmu pelnījusi kaut ko labāku… Taču man bija sāpīgi noraudzīties, kā tu no manis aizej.

Taču zaudēt tevi nebija pats šausmīgākais. Šausmīgāk bija uzzināt, ka pēc tam, kad mēs pavadījām kopā tik daudz laika, pēc tam, kad mēs sarakstījāmies stundām ilgi, un pēc tam, kad es tevī iemīlējos, tu man pateici, ka neesi gatavs nopietnām attiecībām, bet pēc neilga laika sāki tikties ar citu.

Nebija pagājis gandrīz nemaz laika, kopš tu aizgāji no manis un sāki tikties ar viņu, tā kā nevaino laiku. Kad tu man teici, ka nebiji gatavs attiecībām, tu meloji. Tu biji gatavs mīlestībai. Tu vienkārši nebiji atradis savējo.

Ir sāpīgi zinā, ka viss laiku, kuru mēs pavadījām kopā, ir bijis veltīgs. Es domāju, ka, ja palikšu ar tevi kopā nedaudz ilgāk, tu pārdomāsi. Es domāju, ka tu būsi gatavs attiecībām, ja es būšu pacietīga un neizdarīšu uz tevi spiedienu.

Acīmredzot, es kļūdījos. Es nesapratu situāciju. Ja bija pazīmes, ka tu nejūti pret mani to pašu, ko es pret tevi, tad es palaidu tās garām. Laikam es biju apžilbināta ar savām jūtām. Laikam es redzēju tikai to, ko vēlējos redzēt.

Zinu, tas nav normāli – salīdzināt sevi ar tavu jauno mīlestību. Taču man tāpat ir interesanti zināt, kas starp jums notiek. Kā jūs satikāties? Kad tu saprati, ka vēlies viņu sev līdzās? Tu rakstīji viņai jau tad, kad vēl rakstīji man? Tev bija grūti izvēlēties starp mums abām?

Es vienmēr domāju, ka mums viss ir labi, un tagad, kad es zinu, ka tu jau no paša sākuma biji gatavs attiecībām, es nespēju saprast, kāpēc tu negribēji tikties ar mani. Mums bija jautri. Mums bija komfortabli. Tu teici, ka es tev patīku, ka tev ir interesanti… Tad kāpēc tu aizgāji pie viņas? Kas tev manī pietrūka?

Kad tu teici, ka neesi gatavs attiecībām, tu salauzi man sirdi. Taču vēl sāpīgāk kļuva tad, kad es uzzināju, ka tu biji gatavs, vienkārši neizvēlējies mani. Tas nozīmē, ka tā saikne, kas starp mums bija, bija tikai manā prātā. Tas nozīmē, ka es kļūdaini tevī iemīlējos un kļūdaini nolēmu, ka arī tu manī esi iemīlējies…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.