15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Latvijā neesam tik daudz, lai būtu vienaldzīgi

 
Attēls: Publicitātes

Daļa sabiedrības pret sociālajām kampaņām izturas rezervēti un tajās nepiedalās, ja vien tas neskar viņus personīgi. Taču, ja vēlamies stiprināt savu valsti, mums ir jāspēj saliedēties ne vien svētkos, bet arī brīžos, kad kādam no mums vajadzīgs līdzcilvēku atbalsts. Tāpēc krūts vēža pacienšu atbalsta biedrība “VITA” un “Latvijas Basketbola savienība” š.g. 10. jūnijā organizē Krūšu veselības dienu. Pasākuma mērķis ir ne vien atbalstīt krūts vēža pacientes, bet atgādināt ikvienai sievietei Latvijā, cik svarīgi ir rūpēties par savu veselību.

Jau no pulksten 14.00 pie Brīvības pieminekļa paredzēti dažādi muzikāli priekšnesumi un uzrunas, bet pasākuma centrālais notikums Solidaritātes gājiens “Ejam kopā, lai dzīvotu!” sāksies pulksten 15.30.

Pasākumu vadīs psihoterapeite Aina Poiša, kura ir piekritusi piedalīties kampaņā bez atlīdzības un uzskata, ka mēs varam viens otru atbalstīt ne tikai finansiālā, bet arī emocionālā veidā.

Aina Poiša: “Manuprāt, mums kā sabiedrībai būtu jākļūst atbalstošākai. Mēs neesam šeit Latvijā vairs palikuši tik daudz. Vai tiešām mēs nevaram būt viens priekš otra, kamēr esam dzīvi? Paturēt roku, ja kāds krīt, un sagādāt saviem līdzcilvēkiem cilvēka cienīgu attieksmi?”

Ja arī Tu gribi paust savu atbalstu krūts vēža pacientēm un vēlies, lai Latvijā būtu vairāk veselu un laimīgu sieviešu, pievienojies Solidaritātes gājienam!

Gājiens noslēgsies ap 16.30 pie Daugavas sporta nama, kur gaisā tiks palaisti rozā baloni, kas simbolizē vēža pacientu cerības uz izārstēšanos.

Pulksten 17.00 sāksies Rozā lentītes labdarības spēle starp Latvijas un Somijas sieviešu basketbola izlasēm. Ieeja spēlē par ziedojumiem.

Kopš 1991. gada par krūts vēža apzināšanas simbolu visā pasaulē kļuvusi rozā lentīte, tāpēc Krūšu veselības dienā, ja vien iespējams, uz pasākumu aicinām ierasties ar kādu rozā aksesuāru.

Tiekamies 10. jūnijā pie Brīvības pieminekļa! Iesim kopā, lai dzīvotu!

 

Autors: Divi gani – sabiedriskās attiecības 08.06.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.