6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Laulātie pāri aicināti uz Brīvdabas fotostudiju – foto varēs saņemt bez maksas

 
Attēls: Publicitātes

Brīvdabas fotostudija darbosies senioru festivāla “Zelta ritmi” laikā, un uz to īpaši aicināti ir pāri, kas laulībā dzīvo jau ilgstoši. Brīvdabas fotostudijā būs iespēja nofotografēties un uzreiz saņemt skaistu foto bez maksas. Festivālā darbosies arī dažādas radošās darbnīcas, vienā no tām varēs pašu rokām darināt fotorāmi nupat saņemtajai bildei. Festivāls “Zelta ritmi” šogad notiks 13.jūnijā Rīgā, Esplanādes parkā, no plkst. 11.00 līdz 15.00.

Lai godinātu pārus, kuri laulībā dzīvo jau ilgstoši, un jo īpaši tos, kuriem gaidāma zīmīga kāzu jubileja, piemēram, Rožu, Tērauda, Sudraba vai cita, Latvijas Goda ģimenes gada ietvaros festivālā “Zelta ritmi” būs atvērta Brīvdabas fotostudija. Tajā fotogrāfs Agris Semēvics īpaši iekārtotā fotostudijā fotografēs pārus – bildi varēs saņemt uzreiz un bez maksas.

Tāpat Latvijas Goda ģimenes gada teltī būs iespēja pašiem izgatavot savu unikālo fotorāmi, lai pēc pasākuma fotogrāfiju varētu novietot goda vietā.

Atzīmējot Latvijas simtgadi, 2018. gads ir izsludināts par Latvijas Goda ģimenes gadu, kura laikā visā Latvijā notiek aktivitātes un pasākumi ģimenēm, tostarp laulātajiem pāriem. 

 

Autors: Mammamuntetiem.lv 08.06.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.