8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tas, ko par laulību dzīvi skaļi nestāsta

 

Bērnībā mēs domājam, ka ģimenes dzīve un kāzas būs maģisks laiks tavā mūsu dzīvē. Mēs iedomājamies, ka tas būs kā pasakā, kurā mēs dzīvosim „ilgi un laimīgi”. Taču realitāte ir nedaudz citādāka. Parasti par to skaļi nerunā, jo neviens nevēlas afišēt savas problēmas. Tomēr ir svarīgi to zināt.

Tu mainīsies, un viņš arī

Ar laiku tu sāc saprast, ka jūs vairs neesat tie cilvēki, kas bijāt, kad nebijāt precējušies. Jūs esat citādāki. Tas nenozīmē, ka sliktāki. Vienkārši citādāki. Ja jūs gribat būt kopā, ir svarīgi cienīt vienam otru un saprast, ka pārmaiņas ir normāla parādība. Ja tev nepatīk, kā cilvēks ir mainījies, tad tikai tu pati vari izlemt, vēlies tu būt ar viņu kopā vai, nē.

Būs brīži, kad tu vēlēsies aiziet

Tas var būt viens brīdis, tie var būt vairāki. Tev nav par to jākaunas. Būs grūti, vajadzēs daudz spēka. Izbeigt attiecības var būt vieglākais ceļš, taču ir svarīgi saprast, cik nopietnas ir problēmas un cik ilgstošas tās ir.

Būs sajūta, ka tu atkal dzīvo ar vecākiem

Pēkšņi tu saproti, ka ir noteikumi, kuri ir jāievēro. Tu nevari katru vakaru līdz vēlai naktij izklaidēties ar draudzenēm un nākt mājās tikai no rīta. Tu nevari vienkārši izmētāt savas drēbes, tu nevari vienbalsīgi izlemt, kā iekārtot mājokli. Tagad jūs esat ģimenes pāris, jums ir jāņem vērā otra vēlmes un lēmumi, tagad jums ir noteikumi, kas abiem jāievēro.

Tava nauda vairs nepieder tikai tev

Kad tu esi viena, tu pati izlem, kā un kur tērēt savu naudu. Taču, kad tu esi laulībā, jums ir jāplāno kopā. Nē, tas nenozīmē, ka jums ir jābūt vienam bankas kontam. Vienkārši jums ir jārēķinās vienam ar otru.

Attiecības ar vīriešu kārtas draugiem var būt sarežģītākas

Lai arī cik mierīgi tavs vīrs attiektos pret taviem vīriešu kārtas draugiem, draudzība kļūs sarežģītāka. Lielai daļai vīriešu nepatīk, ka viņu sievas pavada laiku ar citiem vīriešiem. Var rasties greizsirdība, neizpratne, lieki konflikti.

Kopdzīve var kļūt garlaicīgāka

Tas nav obligāts nosacījums, jo katrs pats ir savas laimes kalējs. Tomēr rutīna var iezagties gan sadzīvē, gan izklaidē, gan intīmajā dzīvē. Ar to ir jārēķinās un jāprot tikt galā. Abiem.

Tu vairs neesi uzmanības centrā

Attiecību sākumā visa uzmanība tiek veltīta otram cilvēkam, taču pēc ilgāka laika, kas aizvadīts laulībā, tu sāc vairāk uzmanības veltīt citām lietām: darbam, draugiem, bērniem. Taču tas nenozīmē, ka mīlestība ir cauri! Vienkārši attiecības kļūst nopietnākas, un tu saproti, ka dzīve ir kaut kas vairāk, nekā vienas attiecības.

Tas ir tā vērts

Neraugoties uz nepieciešamajām pūlēm, grūtajiem laikiem, pārmaiņām un visu pārējo, ko sevī ietver laulība, tas ir tā vērts. Ja nosvērt visu labo un slikto, ko sniedz laulība, tu saproti, ka mīli savu vīru un ka viss ir ieguldīto pūļu vērts.

Reālā dzīve nav pasaka, taču tas nenozīmē, ka tā nav skaista!

 

Materiāli rakstam no portāla „Power of Positivity”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.