1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Lūk, kas katrai zodiaka zīmei būtu jāzina par attiecībām

 

Lauva

Tu nevari vienmēr kontrolēt situāciju

Lauvam patīk uzņemties atbildību. Viņš ir dzimis līderis un neļaus nevienam atņemt viņam šo titulu. Par laimi, lielai daļai cilvēki patīk, ka viņus vada, tomēr ir jāatceras, ka tirānam attiecībās nav vietas. Dažkārt tev ir jāatslābinās un jāļauj uzņemties vadība partnerim. Jā, no sākuma būs neierasti, taču tā vajag. Ja tu pastāvīgi uzņemsies atbildību uz sevi, attiecībās nebūs līdzvērtīguma.

Auns

Kompromiss – tā ir atslēga uz veselīgām attiecībām

Tā ir galvenā mācība, kura jāapgūst katram Aunam. Auns ir viena no ietiepīgākajām zodiaka zīmēm. Viņš iet pretīm nospraustajam mērķim un „uzspļauj” rakstītajiem un nerakstītajiem likumiem. Taču, kad viņš nonāk līdz attiecībām, šī īpašība var viņam traucēt, jo Auns nevēlas pieņemt citu viedokli. Dažkārt kompromiss ir svarīgāks par ego!

Strēlnieks

Agri vai vēlu, tev nāksies uzņemties pienākumus

Jā, tev var būt alerģija pret pienākumiem, bet attiecībās tie ir nepieciešami. Pie tam, tev nav uzreiz jāuzņemas visa atbildība. Pastaigājies vienatnē, ja tev to gribas, satiecies ar jauniem cilvēkiem. Tomēr neaizmirsti, ka arī mājās ir dzīve. Tu nevari paļauties uz to, ka partneris visu izdarīs. Viņam var ātri apnikt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.