10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Lūk, kas katrai zodiaka zīmei būtu jāzina par attiecībām

 

Vēzis

Nejūties slikti, kad centies sevi aizstāvēt

Tu esi jauks un līdzcietīgs cilvēks. Tu nevēlies iesaistīties konfliktos, tāpēc dažkārt, kad tu kaut kā dēļ satraucies, tu vienkārši ļauj tam notikt un palaid situāciju pašplūsmā. Viss tādēļ, lai izvairītos no strīda. Pie tam, ja tu vēlies laimīgas attiecības, tev ir jāsaprot, kā aizstāvēt sevi un savu viedokli. Tu nevari „aprakt” savas emocijas ik reizi, kad skumsti vai dusmojies uz to, ko dara tavs partneris. Tev ir jāiemācās būt godīgai un dzīvot harmonijā ar savām emocijām.

Skorpions

Mācies būt izvēlīga savās cīņās

Tu esi dzimusi cīnītāja. Tomēr, ja tu vēlies laimīgas attiecības, tev ir jāiemācās būt izvēlīgākai savās cīņās. Tu vari strīdēties ar savu partneri par katru nieku, nevēloties viņam piekāpties. Tu centies vienmēr uzvarēt un pierādīt savu taisnību, neraugoties ne uz ok. Atrodi zelta vidusceļu, citādi tavas attiecības cietīs.

Zivis

Attiecības nelīdzinās filmām

Tu esi neglābjams romantiķis, un tavs galvenais mērķis ir atrast romānu, kurš līdzinās filmai, arī dzīvē. Tu vēlies to, ko daudzi cilvēki spēj izjust tikai vienu vai divas reizes dzīvē, un tu attiecies pret to ļoti nopietni. Tu noteikti atradīsi sev lielisku partneri, taču negaidi, ka tavas attiecības līdzināsies romantiskai filmai. Pretējā gadījumā tu vilsies katrā cilvēkā, ar ko tiksies.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.