1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

2018.gada neparastākās un modīgākās rokassomas

 

Šogad somas ir neredzēti caurredzamas, pūkainas, ironiskas un rotaļīgas. Lūk, ko piedāvā populārākie dizaineri un ražotāji!

View this post on Instagram

My new transparent plastic handbag is my newest love. ???????? #plastictransparent #plasticbag #transparentbag

A post shared by A M A N D A ???? A L M E I D A (@amandalalmeida) on

Caurspīdīga soma-maiss

Kādreiz caurspīdīgi plastmasas maisiņi bija domāti pirkumiem lielveikalā vai kalpoja kā soma apģērbam, taču laiki mainās. Dizaineri ir pielikuši savu roku un parasto plastmasas maisiņu pārvērtuši par kārtīgu rokassomu.

Soma-tīkls

Ja caurspīdīgā soma uz tevi neatstāja pietiekami lielu iespaidu, tad, iespējams, tevi iedvesmos zivju tīkli. Kā panākt to, ka nekas neizkrīt ārā? Tīkliņsomā ieliec parasto somu. Daudzkārtainība arī ir modē. Starp citu, pameklē šādu pērli savas vecmāmiņas mājā!

Soma no pērlītēm

Agrāk meitenes no pērlītēm veidoja rokassprādzes un krelles, bet tagad lieta ir nonākusi arī līdz somām. Somas, kas savītas no mirdzošām bumbiņām izskatās rotaļīgi. Lieliski piestāvēs maigajam un rotaļīgajam „baby doll” tēlam.

https://www.instagram.com/p/BjzumnsHkb9/?tagged=beltbag

Jostas soma

Šosezon modē tikai klasiskas un tīras krāsas un formas. Ja doma par somu jostas vietā tev nepatīk, tad šāda veida somu var likt arī uz pleca.

Apaļa soma

Ģeniāls veids, kā piešķirt nedaudz rotaļīguma pat nopietnākajai garderobei. Šādas formas somas 2018.gada vasarā būs visur!

Soma-segli

Šāds nosaukums ir nelielām, cietām somiņām ar noapaļotu apakšu. Modē būs jebkurš brūnais tonis – no dzintara līdz pat dziļajiem sarkankoka un tumšās šokolādes toņiem.

Soma ar pūkām

Tradicionāli aukstajam laikam piestāvošie modeļi šogad pārceļas uz vasaras modi. Stilīgai somai nav obligāti visai jābūt pūkainai. Lai radītu aktuālo tēlu, pietiks arī ar pāris pūkainiem elementiem. Un neaizmirsti galveno nosacījumu – jo spilgtāk, jo labāk!

Soma ar bārkstīm

Šeit somas modelis nav svarīgs. Galvenais, ka ir bārkstis. Īsas, garas, spilgtas, piezemētas – izvēle ir tavās rokās.

 

Materiāli rakstam no ārzemju publikācijam.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.