1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Es tikos ar tevi, jo nevēlējos būt viena

 

Piedod, ka izniekoju tik daudz tava laika. Laika, kuru tu būtu varējis veltīt citai, kura nopietni plānotu ar tevi kopīgu nākotni.

Es zināju, ka mēs esam kopā uz neilgu laiku. Un nebija labi, ka es tev jaucu prātu, liku tev noticēt, ka starp mums var sanākt kaut kas nopietns. Es jau no paša sākuma zināju, ka tu biji tikai laicīgs risinājums manai vientulībai.

Es tikos ar tevi ne jau tāpēc, ka tu man patiki. Es tikos ar tevi tāpēc, ka es patiku tev. Tāpēc, ka ar tevi es jutos labāka (it īpaši brīžos, kad sevi ienīdu). Tu smējies par maniem jokiem. Tu klausījies manos stāstos. Tu sauci mani par skaistu. Ar tevi es jutos svarīga.

Kad es biju ar tevi, es nevarēju sūdzēties par to, ka vienmēr palikšu viena, ka mani neviens un nekad negribēs, jo tu biji pretējā pierādījums. Tu man parādīji, ka esmu mīlestības cienīga (lai gan pašai šķita citādāk).

Es nekad nejutu taureņus vēderā, un tādēļ es jutos vēl vainīgāka, jo redzēju

Tad es nesapratu, cik spēcīgi tevi sāpināšu, jo es nenovērtēju tavas jūtas. Es pieņēmu, ka tu viegli pārdzīvosi mūsu šķiršanos. Es domāju, ka tev pat kļūs vieglāk no tā, ka atbrīvosies no manis, jo starp mums nebija nekādas „ķīmijas”.

Taču es kļūdījos. Mēs redzējām mūsu attiecības pavisam atšķirīgi.

Man nevajadzēja ar tevi tikties, jo tavas jūtas pret mani bija vienpusējas. Tu biji labs cilvēks. Tu labi pret mani izturējies. Taču starp mums nekad nebija dzirksteles. Es nekad nejutu taureņus vēderā, un tādēļ es jutos vēl vainīgāka, jo redzēju, cik ļoti tu priecājies redzēt mani.

Es zinu, ka es tevi sāpināju, taču nenožēloju, ka aizgāju. Mēs neesam radīti viens otram. Vienīgais, ko es nožēloju ir tas, ka vispār sāku ar tevi tikties.

Es negribu, lai tas izklausās ļauni. Es nevēlos dzēst visas mūsu atmiņas. Es priecājos, ka mēs satikāmies, es priecājos, ka mēs iepazinām viens otru. Taču es nepriecājos, ka sāpināju tevi. Es nelepojos ar to, ka nozagu tavu sirdi bez mērķa to paturēt.

Piedod, bet tu biji vienīgais veids, kā man atbrīvoties no vientulības. Piedod, ka liktu tev noticēt, ka jūtu pret tevi to pašu, ko tu jūti pret mani.

Piedod, ka es liku tev pārdzīvot to, ko tu nebiji pelnījis. Piedod, ka liku tev vairākus mēnešus ciest tādēļ, lai es uz dažiem brīžiem sajustos labāk.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.