11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Iemesli, kāpēc tev mūžīgi „nav, ko vilkt”

 

Šorīt tu uzrīkoji jau trešo drāmu nedēļas laikā par tēmu „man nav, ko vilkt”? Tad ir jātiek skaidrībā, kāpēc tā. Līdz stāvoklim, kurā gribas sadedzināt visas savas drēbes, mēs novedam sevi pašas. Pie tam, ar pārliecību un plānu.

Tu pastāvīgi pērc vienas un tās pašas drēbes

Pat, ja melni skinny džinsi ir vienīgie džinsi, kas tev labi piestāv, tas nenozīmē, ka ar tiem ir jāpiepilda viss skapis. Dublēt iemīļotus apģērba gabalus nav aizliegts, taču ir svarīgi neaizrauties. Tā vietā, lai pirktu trešo džinsu pāri, kas ir identisks tiem, kas tev jau ir mājās, pamēģini citu modeli.

Tu ļaujies pēkšņam „izkāp no savas komforta zonas” aicinājumam

Un rezultātā ļauj sev nopirkt spilgti zaļu kleitu, kura tev nemaz nepiestāv vai sandales, kas ir uz milzīgas platformas. Ja tu vēlies mainīt savu stilu, nedari to tik strauji. Tam ir jābūt pakāpeniskam un pārdomātam lēmumam.

Tu neaizdomājies, ar ko valkāsi jauno drēbi

Oho, cik feins tops ar mirdzumiem! Nopirkšu un mājās izdomāšu, ar ko to valkāšu. Kaut kas tāds notiek bieži? Šāda taktika noved pie liekiem tēriņiem un pārpildītas garderobes. Neaizmirsti – izlemt, ar ko tu kombinēsi jauno apģērba gabalu, vajag jau veikalā, pirms apģērba iegādes.

Tu neaizpildi tukšumus bāzes garderobē

Bāzes garderobe ir nepieciešama visiem. Vienkāršas bikses, vienkāršs džemperis, vienkārša žakete – tās ir lietas, kas vienmēr būs aktuālas, un tās var kombinēt ar daudz ko citu.

Tu pērc tikai „aktuālas” lietas

Nav iespējams izveidot adekvātu garderobi, ja tu iegādājies tikai kādā sezonā aktuālas lietas. Kāpēc? Tāpēc, ka tendences ātri mainās. Atgriezies pie tā, ka ir jābūt bāzes garderobei, un tad var pievienot arī to, kas ir modīgs.

Tu izpārdošanā pērc visu pēc kārtas

Izpārdošanas ir ļoti bīstamas. Atliek ieraudzīt „70% atlaide”, kā sievietes smadzenes atslēdzas un rokas pašas tiecas pēc jaunām lietām. Tikai visbiežāk tas beidzas ar to, ka ir nopirkti apģērba gabali, kas nemaz nepiestāv vai šķiet nepraktiski.

Tu nešķiro savas drēbes

Pastāvīga nekārtība skapī ir viens no populārākajiem iemesliem, kādēļ šķiet, ka nav, ko vilkt. Ja tu sakārtosi un sašķirosi savu garderobi, orientēties būs vieglāk, un iespējams tu atklāsi arī drēbes, par kurām sen biji aizmirsusi.

Tu pērc drēbes „nākotnei”

„Kaut kad es notievēšu un uzvilkšu šos džinsus, kas tagad man ir nedaudz par mazu”, „Reiz es noteikti iešu uz greznu balli, tāpēc jau laicīgi nopirkšu to garo vakarkleitu. 50% atlaide tomēr” – visas šīs frāzes ne pie kā laba nenoved. Diez vai tu kādreiz uzvilksi tās lietas, uz kurām tagad iztērē naudu. Tās visticamāk tiks nogrūztas skapī un radīs vēl lielāku haosu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.