Attēls: Instagram.com/instafood_ru

Sastāvdaļas:

  • 700 g vistas filejas
  • 3 sīpoli
  • 2 olas
  • Milti – pēc vajadzības
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1.Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos

2.Sīpolus sagriež smalkos gabaliņos un pievieno filejai. Uzber sāli, piparus un kārtīgi samaisa.

3.Tad pievieno olas, miltus un vēlreiz samaisa. Ja šķiet, ka masa slikti turas kopā, pieber vēl miltus.

4.Uz uzsildītas pannas karbonādes liek ar karotes palīdzību. Kad karbonādes apgriež uz otru pusi, pannai uzliek vāku, lai sīpoli kārtīgi izceptos. Cep līdz zeltainai garoziņai.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?