1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Jūnijā dzimušo rakstura gaišās un tumšās puses

 

Jūnija Vēžu plusi

Uzstājīgums – Viņi ir samērā kontrolējoši un uzstājīgi cilvēki ar spēcīgu personību (lai gan to slēpj). Ja Vēzim ir plāns, tas ir jāciena un jāpieņem. Viņš nepadosies, kamēr neiegūs to, ko vēlas.

Emocionalitāte – Vēzis ir romantiķis, un viņu jūtas ir tik spēcīgas, ka jebkurš iemīlējies Vēzis gluži vai lido mākoņos. Viņam ir tieksme visā saskatīt labo un viņš vēlas sev apkārt tikai pozitīvo.

Rūpes – Vēzis ir līdzcietīgs, maigs cilvēks, it īpaši, ja runa ir par tuvākajiem cilvēkiem. Vēzis ir uzticīgs tiem, ko mīl, un vienmēr viņus sargā un rūpējas par viņiem.

Ģimeniskums – Silta un mājīga māja – tas ir tas, kas ir nepieciešams katram Vēzim. Viņam patīk atrasties kopā ar saviem mīļajiem komfortablā vidē, kur viņi mierīgi var darīt to, kas vislabāk patīk.

Jūnija Vēžu mīnusi

Trauksme – Vēzis bieži vien satraucas par visu un visiem. Visticamāk tas ir tādēļ, ka viņš ir jūtīgs un par sevi nepārliecināts. Viņam ir jāiemācās savas problēmas pieņemt mierīgi un nosvērti.

Pesimisms – Viņa pesimisms nereti rodas bez iemesla. Viņš ir viegli ievainojams un ar tendenci daudz sūdzēties. Vēzim piemīt tendence domāt negatīvi, un no tā viņam ir grūti tikt vaļā.

Atturīgums – Nereti Vēzis turēsies pa gabalu un slēps savus patiesos nodomus un emocijas. Parasti viņam ir grūti dalīties ar savām jūtām, tāpēc viņš izvēlas būt noslēgts un atturīgs.

Uzmācīgums – Tipisku vēzi ir jāatbalsta un jāmotivē, jo viņam patīk justies vajadzīgam. Viņš vienmēr uzmācīgi meklē uzmanību un mīlestību, it īpaši no cilvēkiem, kuri viņam nav vienaldzīgi.

 

Materiāli rakstam no portāla “Flytothesky”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.