1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Padari savu tēlu interesantāku – izvēlies bantes! (+FOTO)

 

Tēlu par lielisku padara tā detaļas. Tieši tāpēc pamanāmi akcenti ir lielā cieņā. Šovasar tās ir bantes. Tās pievērš uzmanību, ir lielisks iemesls jaunai fotogrāfijai, ko publicēt sociālajos tīklos, kā arī viens no vienkāršākajiem veidiem, kā padarīt sevi pamanāmu. Portāls „Glamour” raksta, ka dizaineri īpašu uzmanību šosezon pievērš klasiskām un vienkāršām bantēm, bet tu droši vari izpausties pēc patikas!

Bantes var būt visur – uz kreklu piedurknēm, uz topu lencītēm, uz somām, apaviem un svārkiem. Lūk, daži piemēri un iedvesmas:

View this post on Instagram

#pink #pinkdress #hairbow #????#dressbow #blackdress #blackandpink #anahirodriguez

A post shared by AnahiRodriguez (@anahirodriguezdisenadora) on

View this post on Instagram

Selectively social???? Solo qualche anno fa mi sembrava più semplice comunicare in modo autentico. Il confronto era meno immediato ma c'era più profondità, più spessore. La sovraesposizione di video e parole mi disturba, ma ancora di più mi urta il qualunquismo di chi trova interessante qualsiasi stronzata. Manca la capacità di scegliere senza farsi influenzare, mancano gusto individuale, quintali di senso critico e cervello???? #noinfluencer #liveauthentically . . . #BestOfMag #BestOfMoods #BestOfTrends #moodyports #moodoftheday #pinkskirt #pinkpinkpink #bowshoes #pollyplume #pollyplumecoolfriends #partnerinshine #furla #furlametropolis #sofacafe #cozypublishing #whisperer #thatauthenticfeeling #fashionpost #inspocafe #bershkacollection #pleatedskirt #pinkskirt #myeverydaymagic #stilllifegallery

A post shared by Federica???? (@chiccadoc) on

View this post on Instagram

#hat #bowhat #park #playful #peekaboo

A post shared by StaySeePhoto ???? (@stayseephotography) on

https://www.instagram.com/p/Bj0pKX6lyy7/?tagged=bowhat

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.