7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Melānija Trampa manīta jakā ar uzrakstu “Man ir vienalga, un tev?”

 

https://www.instagram.com/p/BkTXBkInAsT/?tagged=melaniatrump

Ceturtdien, 21.jūnijā, Amerikas Savienoto Valstu Pirmā lēdija Melānija Trampa, devās uz Teksasu, lai apraudzītu bērnus, kas ir bijuši atņemti viņu vecākiem uz ASV robežas. Ja pirmajā brīdī šķita, ka Melānija veic labu darbu, tad drīz vien vērīgākie notikumu aculiecinieki mainīja savas domas.

Cilvēku uzmanību pievērsa jaka, kuru Pirmā lēdija bija uzvilkusi. Tā bija zīmola “Zara” militārā stila jaka, kuras mugurpusi rotā liels uzraksts “I really don’t care, do u?” (“Man ir vienalga, un tev?”). 

Protams, lidojuma laikā viņa uzvilka citu jaku, tomēr izdarīto vairs izlabot nevar. Līdz ko fotogrāfijas ar Pirmo lēdiju nokļuva internetā, sociālajos tīklos sākās plašas diskusijas, neizpratnes pilni jautājumi un pārmetumi par šādu apģērba izvēli. Daļa cilvēku ir pārliecināti, ka tieši šādas jakas izvēle nav nejaušība un ka tā noteikti nebija piemērota izvēle jau tā saspīlētajā situācijā. Un vispār, kopš kura laika Pirmā lēdija, kura vienmēr ir devusi priekšroku dārgiem apģērba zīmoliem, izvēlas masu produkciju?

View this post on Instagram

Foto: Getty Images | Mit dieser Kleiderwahl sorgt Melania Trump für einen Skandal. Nach heftigen Protesten gegen die Einwanderungspolitik ihres Ehemannes, besucht die First Lady zur Überraschung vieler ein Heim für Migrantenkinder an der Grenze zu Mexiko. Der Schriftzug auf ihrem Parka wirkt allerdings widersprüchlich: "I really don't care. Do U?" (zu Deutsch: "Es ist mir wirklich egal. Und dir?"), steht in Form eines Graffity-Schriftzuges auf Melanias Parka im Military-Look. Ist das als politisches Statement gemeint oder einfach nur ein peinliches Mode-Malheur? So oder so wird diese Kleiderwahl garantiert noch für Gesprächsstoff sorgen #melaniatrump #fashion

A post shared by Gala Magazine Germany (@gala_magazin) on

Atbildē uz šo situāciju, Stephanie Grisham, kas ir Pirmās lēdijas komunikācijas vadītāja, paziņoja, ka “tā ir tikai jaka. Tur nav nekādu slēpto ziņojumu”. Viņa arī piebilda, ka mēdijiem būtu vairāk jāpievērš uzmanību tam, ko Trampas kundze dara, nevis tam, ko viņa velk mugurā. 

Ko Tu domā par šādu apģērba izvēli?

 

 

Materiāli rakstam no “Glamour”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.