Sastāvdaļas:

  • 170 g spinātu
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • Pāris šķēles baltmaizes
  • 2 vistas filejas
  • 6 bekona šķēles
  • 250 g mazo tomātu
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • Nedaudz sīpolloku

Pagatavošana:

1.Blenderī sasmalcina spinātus. Pievieno citrona sulu un majonēzi un samaisa, līdz rodas viendabīga konsistence. Mērci liek ledusskapī.

2.Uz pannas uzsilda pusi eļļas, sagriež maizi ne pārāk mazos gabalos un apcep.

3.Uzsilda atlikušo eļļu, ierīvē vistu ar garšvielām un liek uz pannas. Apcep 15-20 minūtes, līdz tā ir pilnībā gatava. Atdzesē un sagriež.

4.Apcep bekonu, noliek uz papīra dvieļa, lai notek tauki, un smalki sagriež.

5.Tomātus sagriež uz pusēm, samaisa kopā ar vistu, bekonu, apcepto maizi un sasmalcinātiem sīpollokiem. Tad pievieno spinātu mērci un samaisa vēlreiz.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?