6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Bridžita Nīlsena 54 gadu vecumā laiž pasaulē savu piekto bērnu – meitu

 

View this post on Instagram

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Piektdien, 22.jūnijā, Aktrise Bridžita Nīlsena 54 gadu vecumā laida pasaulē savu piekto bērnu un pirmo meitu, ziņo izdevums “People”. Meitai ir dots vārds Frīda.

“Mēs esam ļoti priecīgi par mūsu skaistās meitas ienākšanu mūsu dzīvē,” izdevumam atklāja lepnie vecāki Bridžita un viņas vīrs Mattia Dessi. “Tas bija ilgs ceļš, bet noteikti tā vērts. Mēs esam iemīlējušies, kā vēl nekad.”

Aktrise, kura ir precējusies piekto reizi, jau ir mamma četriem dēliem vecumā no 23-34 gadiem. Savu piekto grūtniecību Nīlsena paziņoja šī gada maijā ar Instagram un Twitter starpniecību. Protams, tas cilvēku vidū raisīja plašas diskusijas par to, vai kļūt par mammu tādā vecumā nav nepareizi. 

“People” aktrise atklāja arī to, kā cīnījās ar alkohola atkarību un kā tas iespaidoja viņas attiecības ar bērniem un audzināšanu. “Dažkārt es biju slikta mamma. Kad tu izvēlies pudeli, nevis bērnus, tu esi slikta mamma,” viņa teica. “Es mīlu viņus un starp mums vienmēr ir bijusi cieša saikne. Man žēl, ka viņi ir redzējuši mani sliktā gaismā. Bet bērni ir lieliski, viņi prot mīlēt bez pārmetumiem.”

 

 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.