12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Astoņas grima kļūdas, kuras sievietes pieļauj katru dienu

 

Skaists manikīrs nav atkarīgs tikai no radošuma, bet arī no tehnikas. Tas otrais ir pat svarīgāks. Lai grims izskatītos nevainojami un saglabātos tāds visas dienas garumā, pievērs uzmanību izplatītām kļūdām, kuras ir apkopojis portāls „Cosmopolitan”.

Krāso skropstas vairākās kārtās

Izplatītākā kļūda, kuru pieļauj daudzas sievietes. Viņas krāso skropstas daudzās kārtās, lai sasniegtu maksimālo rezultātu. Rezultātā viņas iegūst skropstas, kuras nemaz neizskatās skaisti.

Skropstu krāsošanai nevajadzētu būt ilgam procesam – pietiks ar 30 sekundēm. Galvenais ir sākt no skropstu pamatnes un virzīt birstīti uz skropstu galiem ar Z veida kustībām. Tā būs pirmā kārta. Otrā kārta – pavirpini birstīti, lai piepaceltu skropstas vēl augstāk. Pie tā arī apstājies.

Jauc vaigu sārtumu ar bronzeri

Daudzas sievietes neatšķir vaigu sārtumu no bronzera. Īpaši labi tas ir pamanāms vasarā, kad daudzas ātrāk grib iesauļoties un izskatīties brūnākas.

Vaigu sārtumam ir rozīgs vai persiku tonis. Tos uzklāj uz vaigu „ābolīšiem” , bet bronzeri uzklāj zem vaigu kauliem, pie pieres pamatnes, uz deguna galiņa un zoda. Uz vaigiem bronzeri nav jāliek.

Izmanto sausu „Beauty blender”

Daudzas sievietes tonālā krēma uzklāšanai par palīgu izvēlas „Beauty blender” sūkli. Kļūda gan ir tāda, ka šis sūklītis tiek izmantots sauss. Pareizi būtu viņu samērcēt ūdenī, kārtīgi izspiest un tikai pēc tam izmantot.

Zīmē uzacis ar zīmuli

Uzacu zīmulis ir labs profesionāļa rokās, un tāpat daudzi vizāžisti izvēlas no tā izvairīties. Tas tāpēc, ka zīmulis ir pārāk trekns, bet krāsa mēdz būt pārāk piesātināta un to ir grūti izpludināt. Kāds ir rezultāts? Daudzas sievietes staigā ar „dusmīgām” un tiešām tumšām uzacīm. Labāk izmanto speciālu gēlu vai ēnas, no kurām rezultāts ir daudz dabiskāks.

Izvēlas pārāk gaišu konsīleri

Vēlme noslēpt tumšos lokus zem acīm noved pie tā, ka sievietes izvēlas ļoti gaišu konsīleri. Rezultātā zem acīm ir nevis zilumi, bet balti pleķi. Izmanto konsīleri, kas ir 1-2 toņus gaišāks par tavu tonālo krēmu, kā arī pārliecinies, ka tas sakrīt ar tavu ādas toni. Piemēram, ja tavai ādai ir rozā apakštonis, tad arī konsīlerim ir jābūt rozīgam.

Neizpludina lūpu zīmuli

Jau sen ir skaidrs, ka lūpu kontūrai nav jābūt tumšākai par lūpukrāsu, bet ir vēl viens BET. Lūpu zīmuli ir nedaudz jāizpludina, it īpaši tā iekšējo līniju. Tu vari nepamanīt, kā „apēd” lūpukrāsu, un tad uz lūpām paliks tikai kontūra. Savukārt, ja zīmulis būs izpludināts, misēkli ar lūpukrāsu nebūs tik viegli pamanīt.

Nopūderē visu seju

Tagad modē ir dabiskums un pat viegls mirdzums – sejai nav jābūt pilnīgi matētai. Tāpēc izmanto pūderi tikai T-zonā – uz pieres, deguna un zoda.

Uzklāj laineri, neizmantojot acu ēnas

Viena no populārākajām kļūdām. Daudzas sievietes taupa laiku grimam, tāpēc krāso šķidro laineri uz „kailas” ādas. Tā rezultātā līdz vakaram laineris vai nu izplūst vai nu atstāj nospiedumus uz plakstiņiem. Lai uzvilktā līnija noturētos visu dienu, uz plakstiņiem uzklāj vispirms bāzi, tad miesas krāsas acu ēnas, un tikai tad laineri. Rezultāts garantēts!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.