13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jau ceturtdien Ķīpsalas pludmalē notiks tradicionālais “Borjomi” pikniks

 
Attēls: Publicitātes

Ceturtdien, 28. jūnijā, vienā no Rīgas skaistākajām vietām –Ķīpsalas pludmalē –no plkst. 18.00 līdz 19.00 norisināsies jau piektais “Borjomi” pikniks, kurā ikviens apmeklētājs varēs baudīt patīkamu atmosfēru, nogaršot bezmaksas burgerus dzīvās mūzikas pavadībā, kā arī izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs.

Minerālūdens “Borjomi” ir aizsācis lielisku tradīciju un nu jaupiektogadu organizē pikniku Rīgā pilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem. “Borjomi” pikniks ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem, gaidītākajiem un apmeklētākajiem piknikiem pilsētā. Šogad piknika apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs – gan sportiskās, gan izklaidējošās – tādējādi dzīvojot aktīvi un nebaidoties izmēģināt kaut ko jaunu un neierastu. Gados jaunākie apmeklētāji varēs izbaudīt populārās galda spēles “Jenga” palielināto versiju un pārbaudīt savu līdzsvara izjūtu, staigājot ar koka ķekatām. Aktīvākajiem piknika apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt balansēšanu uz Slack-line gumijas, kā arī uzspēlēt strītbolu vai frīsbiju.

“Rīkojot pikniku pilsētā, mēs vēlamies palīdzēt Rīgas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem sajust vasaras ritmu un dot viņiem iespēju baudīt dzīvi un brīnišķīgu atmosfēru pilsētā kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem. Organizējot pikniku, vēlamies cilvēkiem sniegt patīkamu atpūtu, prieku un pozitīvas emocijas. Šogad dalībnieki ir aicināti uz pikniku, lai atklātu vēl jaunas piknika garšas un nobaudītu ko tādu, ko ikdienā uz grila nesanāk pagatavot. Tāpēc aicinu ikvienu uz mirkli izrauties no ikdienas steigas un rutīnas, doties uz pikniku un baudīt dzīvi kopā ar “Borjomi”,” stāsta minerālūdens “Borjomi” pārstāve Tatjana Rudiene.

Šī gada piknikā apmeklētāji varēs baudīt bezmaksas “Borjomi” un uz grila pagatavotus burgerus. “Pēdējos gados burgeru grilēšana Latvijā ir kļuvusi daudz populārāk. Tas noteikti ir tāpēc, kapašu gatavotais ēdiens parasti garšo daudz labāk par to, ko var iegādāties veikalā. Tas attiecas arī uz burgeriem. “Borjomi” piknikā tiks pagatavoti burgeri no augstvērtīgās liellopu gaļas, kas ir kā radīta grilēšanai piknikā. Ikviens tiek aicināts izbaudīt grilēto burgeru lielisko garšu, nākot uz “Borjomi” pikniku,”stāsta “Grilētāju Brālības” pārstāvis Juris Titovs.

Tie pasākuma apmeklētāji, kuri vēlēsies izbaudīt pasākuma atmosfēru, varēs klausīties pašmāju muzikālās apvienības “Sarīkojumu Ansamblis” koncertu, kas atskaņos pasaulē zināmu dziesmu kaverversijas. Grupas uzstāšanās ir paredzēta visu piknika laiku – no plkst. 18.00 līdz 19.00. Klausoties koncertu, ikvienam būs iespēja apmeklēt Borjomi foto studiju, kurā varēs nofotografēties un saņemt bezmaksas bildes gan drukātā, gan elektroniskā formātā. Piknika vadītāja būs šarmantā aktrise Ieva Florence.

 

Autors: Borjomi 26.06.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.