10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kad tava tante ir arī tava labākā draudzene – pazīmes, kurām var piekrist

 

Nekā personīga pret vecākiem, bet tantes mēdz nozagt bērnu sirdis. Jā, tu mīli savus vecākus, bet ar tanti tev ir īpaša saikne un īpaša draudzība, kas tavu dzīvi padara saldāku. Kuras ir tās pazīmes, kas liecina, ka tante ir īpašs cilvēks tavā dzīvē?

Viņa mēdz uzskatīt tevi par savu bērnu

Jā, viņa var būt gan tava draudzene, gan otra mamma. Tur pat vecuma starpībai nav robežas, jo svarīgāks ir tas, ko viņa dara – sniedz lieliskus padomus, gatavo gardus ēdienus un piekrīt tavām idejām.

Viņa ir tavā pusē

Atceries, kā tu bērnībā strīdējies ar mammu par to, kādā vecumā vajadzētu sākt lietot kosmētiku vai tikties ar puišiem? Varbūt tava tante šo strīdu laikā bija līdzās. Viņa neteica neko skaļi mammas klātbūtnē, bet viņa noteikti saprata tavus pārdzīvojumus. Dažkārt viņa pat mēģināja aizstāvēt tavu viedokli un pierunāt mammu būt mazliet pielaidīgākai.

Tu viņai uzticies

Tu vienmēr esi jutusi īpašu saikni ar savu tanti, tāpēc tu ar viņu vari runāt par visu un saņemt arī labu padomu. Lai arī ko tu sastrādātu, tev pietiek drosmes viņai to atklāt. Tu zini, ka viņa nenosodīs.

Viņa satuvināja tevi un māsīcas/brālēnus

Ja tavai tantei ir bērni, viņi noteikti ir tavi mīļākie māsīcas/brālēni. Kā viņi varētu nebūt? Viņu mamma ir tava labākā draudzene!

Jūsu sarunas ir leģendāras

Tagad, kad tu esi pieaugusi, jūsu sarunu tematiem nav robežu. Tev patiesi ir sajūta, ka jūs varat runāt par jebko – attiecībām, draugiem, darbu, vīnu, vīriešiem, ceļojumiem, apģērbu, koncertiem utt.

Vismaz reizi jums ir bijis saskanīgs apģērbs

Jā, jūs esat sarunājušas, ko uzvilkt uz kārtējo ģimenes ballīti. Varbūt jums pat ir vienādi krekliņi ar īpašiem uzrakstiem?

Viņa vienmēr zina, ko tev uzdāvināt

Tu jau zini, kā radi un draugi jautā tev, ko tu vēlies saņemt dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos, bet beigās saņem kaut ko, ko viņi domā, ka tev varētu patikt? Ar tanti šādu problēmu nav bijis. Patiesībā, ir bijušas reizes, kad viņa tev pasniedz kaut ko, ko tu nemaz nezināji, ka vēlies saņemt. Viņa tevi tik labi pazīst…

Ja tava tante ir tava labākā draudzene, tad tā ir draudzība uz mūžu. Tā ir?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.