6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Sieviešu vidū ierastas darbības, kuras atbaida vīriešus

 

Ne vienmēr var viegli saprast, kas vīriešiem nepatīk, taču dažkārt viņi paši pastāsta. Izrādās, ka dažas „mīlīgas” un „meitenīgas” darbības, ko tavas draudzenes uzskata par foršām un jautrām, vīrieti var aizbiedēt. Visbiežāk viņš gan to neteiks. Viņš vienkārši aizlaidīsies. Lai tā nenotiktu, portāls „Yourtango” ir izveidojis sarakstiņu ar darbībām, no kurām izvairīties, ja vēlies uzsākt attiecības. Un viņi runāja ar reāliem vīriešiem…

Runāšana bērna balsī

Reiz es strādāju kopā ar sievieti, kura bija tiešām forša. Viņai bija skaists ķermenis, lielas, brūnas acis un jauks deguntiņš. Vīrieši regulāri aicināja viņu uz randiņiem. Tik tālu nebija nekādu problēmu. Taču viņa reti tika pāri pirmajam randiņam, jo pēc vakara, kas aizvadīts muļķīgi ķiķinot un runājot smalkā balstiņā, vīrieši nolēma atkāpties.

Viņa bija laba aktrise un, neraugoties uz to, ka viņa lieliski spēlēja savu lomu, vīriešu acīs viņa izskatījās muļķīgi un bērnišķīgi.

Viņas suns ir visur

Es nereti dzirdu vīriešu atsauksmes par randiņiem. Nesen es saņēmu zvanu no viena tāda vīrieša: „Man viņa tiešām patīk, un ar viņu būt kopā ir jautri. Mēs esam bijuši uz kādiem pieciem randiņiem, bet viņa visur ņem līdzi savu suni. Tiešām visur. Viņai ir tā speciālā soma, kur pārnēsāt suņus, tāpēc katrā randiņā viņš ir līdzi. Nepārproti, man patīk suņi, bet tas jau ir nedaudz par traku un novērš uzmanību”.

Pārāk daudz informācijas

Kolēģis piezvanīja man uzreiz pēc pusdienām ar nesen iepazītu sievieti.

„Klau… Kā, lai to pasaka? Sāra tic, ka piramīdas ir uzbūvējuši citplanētieši, viņa katru dienu lasa horoskopus. Viņa ir arī vegāns un tic, ka tā dzīvot ir pareizi. Lūdzu, atrodi man kādu normālu sievieti.”

Man bija jāiekož sev mēlē, lai nepateiktu kolēģim, ka es Sārai it visā piekrītu. Taču daudzi vīrieši šādas sarunu tēmas un pārliecības nevēlas apspriest vēl pirms attiecības ir kļuvušas nopietnākas. Ar laiku vīrietis pierastu pie tavām pārliecībām un tāpat tevi mīlētu. Taču, ja jūs tikai sākat tikties, vegānu un citplanētiešu sarunas labāk neskart. Ja vien viņš pats neierosina.

Pārāk daudz kosmētikas

Šo sūdzību ir nācies dzirdēt daudz reižu. Vīriešiem patīk dabisks skaistums (vismaz viņi domā, ka tas, ko redz, ir dabisks), un, ja tavu seju gaišā dienas laikā klāj smagnējs vakara grims, viņš jutīsies kā kabarē šovā, nevis randiņā ar jauku sievieti. Pie tam, viņš uzreiz grib redzēt tavu patieso seju.

Sūdzēšanās par izskatu

Jā, mēs katra varam justies resna šauros džinsos, bet vīrietis to negrib dzirdēt. Un viņš arī negrib, lai tu jautā „Vai es šajā kleitā izskatos resna?”. Ja viņš ir ar tevi, tas nozīmē, ka viņa acīs tu esi pievilcīga. Viņš nepievērš uzmanību tam, ka tavi džinsi tev šķiet par šauru. Tu tiešām gribi, lai viņš tavas nepilnības pamana un ņem vērā?

Ļauj viņam pašam izdomāt, cik skaista tu esi. Ja viņš saka, ka esi seksīga, tad labāk tici, ka tā arī ir.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.