1.6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Pippa Midltone arī grūtniecības laikā turpina spēlēt tenisu

 

https://www.instagram.com/p/Bkkvi-Lg_3J/?taken-by=middletonmaven

Grūtniecība nav atturējusi hercogienes Ketrīnas jaunāko māsu Pippu Midltoni, 34, no sava iecienītā hobija – tenisa. Jaunākajā publikācijā laikrakstam “Waitrose Weekend” Pippa atklāj, kā viņa turpina sportot, esot grūtniecības otrajā trimestrī.  

“Es esmu bijusi tenisa fane kopš bērnības gan kā spēlētāja, gan kā vērotāja, un man izdodas turpināt spēlēt arī grūtniecības laikā,” rakstā atklāj topošā māmiņa.

Pippa stāsta par pozitīvajiem tenisa spēles efektiem grūtniecēm, kas iekļauj svara kontroli, mazākas muguras sāpes, sirds un asinsvadu stiprināšanu un vispārējo ķermeņa spēku. Viņa arī pieminēja tenisisti Serēnu Viljamsu, kura “pierādīja, ka tenisu var spēlēt arī laikā starp divu un astoņu mēnešu grūtniecību”.

https://www.instagram.com/p/Bkf409Sgb18/?tagged=pippamiddleton

Pippa stāsta, ka grūtniecības laikā viņa biežāk spēlē dubultspēles, jo tajās ir mazāk jākustas. Viņas sniegums arī nav tik labs kā pirms grūtniecības, bet viņa koncentrējas uz kustībām un enerģiju. “Tā kā es plānoju turpināt spēlēt, man ieteica abas kājas turēt pie zemes, kas atsitu bumbiņu, izvairīties no straujiem pagriezieniem un kustībām. It īpaši, kad tuvojas dzemdību laiks. Tāpat nedrīkst pārkarst un ir jādzer daudz ūdens”.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.