1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vīrieši! Itāļu ģērbšanās „odziņas”, ko vērts ieviest savā garderobē!

 

Itāļu ģērbšanās stils asociējas ar greznumu, kvalitāti un stilīgumu. Izrādās, ka ģērbties stilīgi nav nemaz tik sarežģīti, ja vien ņem vērā dažus nosacījumus:

1. Izvēlieties brīvu apģērbu! Brīva piegriezuma žaketes, kas neierobežo kustības un ļauj ērti justies, ir atrodama teju katra itāļa skapī.

2. Eksperimentējiet ar krāsām! Kur ir teikts, ka rozā krāsas apģērbu valkā tikai sievietes!? Itāļi bieži kombinē košas krāsas kreklus ar neitrālas krāsas biksēm, un tas izskatās iespaidīgi.

3. Nebaidieties no cepurēm! It sevišķi, platmalēm. Tās ne tikai padara interesantāku koptēlu, bet arī pasargā no saules.

4. Papildiniet tēlu ar aksesuāriem! Sporta pulkstenis, mazs lakatiņš žaketes kabatā, iespaidīgas saulesbrilles, siksna vienā tonī ar kurpēm, spīdīgas aproču pogas. Tie ir tikai daži no aksesuāriem, kuri radīs uzrunājošāku ārējo izskatu.

5. Sasieniet kaklasaiti kā itāļi! Parasti itāļi neaizpogā divas augšējās krekla pogas, taču, ja tomēr jāvēlk kaklasaite, viņi to sien citādāk kā ierasts. Abi kaklasaites gali ir redzami, turklāt šaurākā daļa ir garāka par platāko.

6. Pievērsiet uzmanību zeķēm! Teju katra itāļa garderobē atrodami vismaz 17 zeķu pāri. Tomēr arvien lielāku popularitāti iegūst īsās zeķes, kuras tā īsti nevar pamanīt. Rodas sajūta, ka kurpes ir uzvilktas basā kājā. Nepierasti, toties ļoti stilīgi!

7. Izvēlieties vienkrāsainu T-kreklu! Šāds apģērbs izskatās dārgāk nekā apdrukātie krekli vai tie, uz kuriem attēlots zīmējums. Vienkrāsaini krekli labi izskatās gan pie klasiskām biksēm, gan džinsiem. Tāpēc sagādājiet sev baltu, pelēku un melnu T-kreklu!

8. Nebaidieties no baltās krāsas! Nepraktiska krāsa biksēm? Varbūt. Toties tā atstāj viegluma sajūtu un palīdz eksperimentēt ar košajām krekla krāsām.

Lai izdodas izkopt un uzspodrināt savu ģērbšanās stilu!

 

Raksts sagatavots, izmantojot ārzemju avotus.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.