2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Privātā ceremonijā ir notikušas Prinča Luisa kristības (+FOTO)

 

View this post on Instagram

Family portrait ???? #princelouis christening

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

9.jūlijā Anglijas karaliskās ģimenes jaunākajam loceklim Princim Luisam notika kristības. Svinīgā ceremonija notika šaurā ģimenes lokā, taču, neraugoties uz to, visai pasaulei ir iespēja ielūkoties skaistākajos dienas brīžos un aplūkot svinību viesus.

Kembridžas hercoga Viljama un hercogienes Ketrīnas 11 nedēļas jaunais dēls tika kristīts pirmdienā, 9.jūlijā, Sv.Džeimsa pils Karaliskajā kapelā. To darīja Kenterberijas arhibīskaps. 

Daudziem par pārsteigumu, kristības neapmeklēja Anglijas karaliene Elizabete II un viņas vīrs, Edinburgas hercogs, Filips. Lēmums neierasties bija pieņemts jau labu laiku atpakaļ, nevis veselības problēmu dēļ.

Ierodoties ceremonijā, Princis Luiss bija cieši aizmidzis mātes rokās. Viņa brāļi, Princis Džordžs un Princese Šarlote, gāja pa priekšu, turoties pie tēva rokas. Šī ir pirmā reize, kad visa ģimene ir bijusi manīta kopā.

View this post on Instagram

The Cambridge family ????????

A post shared by British Royal Family (@windsorroyalfamily) on

Hercogiene Ketrīna raksturo savu jaunāko dēlu kā ļoti mierīgu bērnu un viņa cer, ka tā tas arī paliks, raksta BBC.

Princim Luisam nu ir seši krustvecāki: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Hannah Carter and Lucy Middleton. Visi šie cilvēki ir Kembridžas hercogu pāra tuvi draugi un radi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.