13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Pavisam tieši – kādu vīrieti vēlas sieviete?

 

Liela daļa vīriešu sievieti redz kā pavisam atšķirīgu būtni, kuru ir grūti saprast. Tieši tas ir iemesls, kādēļ nereti vīrieši neiegūst attiecības, kādas patiesi vēlētos. Tieši tāpēc portāls „Yourtango” veica aptauju sieviešu vidū un, apkopojot rezultātus, noskaidroja, kādu vīrieti sieviete vēlas.

Vīrietis, ar kuru viņa var lepoties un kuru ciena

Tas, ka vīrietis jūtas ērti „savā ādā” un ir pārliecināts par sevi, sievietei ir svarīgi. Viņa iepazīstinās viņu ar saviem draugiem un ģimeni, un viņa noteikti grib, lai vīrietis viņiem iepatīkas (Piezīme: pārliecināts un augstprātīgs ir divas atšķirīgas lietas).

Vīrietim ir jābūt ambīcijām. Tām pat nav jābūt lielām. Svarīgi ir, lai parādās viņa spēja sapņot, darba ētika, uzticība mērķim un disciplīna.

Sieviete vienmēr leposies ar vīrieti, kurš rūpējas par sevi un savu ārieni. Viņa leposies ar vīrieti, kurš ir spēcīgs (un tiem nav obligāti jābūt muskuļiem. Spēks parādās arī raksturā).

Vīrietis, kurš ciena sievieti

Vīrietis var izrādīt cieņu, izrādot pieklājību un atvainojoties, ja kaut kas ir nogājis greizi.

Viņa arī jutīs cieņu, ja vīrietis būs godīgs pret viņu un uzskatīs viņu par līdzvērtīgu.

Viņa jutīs cieņu, ja vīrietis ļaus viņai būt tādai, kāda viņa ir. Dažkārt tas nozīmē dot viņai laiku un telpu priekš sevis.

Vīrietis, ar kuru viņa jūt saikni

Lielākajai daļai sieviešu šī saikne ir emocionāla un tai ir jābūt labi jūtamai. Tāpēc ir svarīgi, ka vīrietis ir emocionāli pieejams un atklāts, arī par savām bailēm un raizēm.

Saikne var izpausties arī ar pilnīgu klātbūtni sarunas laikā. Tāpēc labāk ir nolikt malā telefonu un datoru, un ieklausīties tajā, kas sievietei ir sakāms.

Vēl viens veids, kā veidot saikni, ir strādāt kopā pie kopīgiem mērķiem vai sapņiem. Viņai patiks, kad vīrietis atbalstīs, izaicinās un motivēs viņu.

Vīrietis, kuru viņa var iemīlēt atkal un atkal

Kā panākt šo? Laikam jau vienkārši nav jāpārstāj uzvesties kā attiecību sākumā. Ar to mēs domājam – likt viņai smaidīt, justies mīlētai un iet uz randiņiem.

Sievietei ir jājūt, ka viņa vīrietim ir ideālā sieviete. Viņam ir jābūt ieinteresētam un ar vēlmi iesaistīties tajā, ko dara viņa (abpusēji).

Vīrietis, kurš ir vīrietis, nevis vīrietis-bērns

Jā, sieviete vēlas būt sieviete, nevis mamma. Tieši tāpēc vīrietim ir jāuzņemas atbildība par savām emocijām, nevainojot viņu. Tāpat viņam ir jāizrāda iniciatīva un jāpiedalās ikdienas darbu veikšanā.

Kad mēs paskatāmies uz šo sarakstu, var secināt, ka arī vīrieši vēlas sievietēs redzēt līdzīgas īpašības.

Varbūt atšķirība starp sievieti un vīrieti nemaz nav tik liela, kā sākumā varētu šķist? Mēs tomēr visi esam cilvēki. Kā tu domā? Raksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.