1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Sliktākās savienības zodiaka zīmju vidū

 

Pastāv šaura robeža starp kaislīgu mīlestību un atkarību. Ja pirmajā gadījumā cilvēki tiek pāri šim posmam un apstājas pie mierīgām attiecībām, tad otrā gadījumā viss nav tik spīdoši. Attiecības strauji mainās no mīlas pilnas eiforijas līdz pilnīgai tukšuma sajūtai. Un tā uz riņķi. Kopā šie cilvēki dzīvot nevar, bet arī šķirti neprot. Zodiaka aplī ir vairākas šādas savienības…

Dvīņi un Skorpions

Mīlas jūtas apvij šo zīmju pārstāvjus un dāvā neaizmirstamas emocijas, taču uz neilgu laiku. No sākuma Dvīņiem patīk Skorpiona ašā daba, taču nokontrolēt viņiem to nav pa spēkam. Skorpions gan izvēlas “rakt” dziļi, lai rastu patieso mīlestības iemeslu. Taču visbiežāk tur ir tumsa un patiesības vietā – šaubas. Šķirties un izlikties, ka nekas nav bijis? Nav iespējams. Dvīņu un Skorpiona liktenīgā tikšanās pilnībā maina viņus un padara atkarīgus.

Šim pārītim nekad nebūs garlaicīgi. Paradīzes baudas mirkļi vīsies ar grandioziem skandāliem. Skorpions dzezs Dvīņu sāpīgākajās vietās. Bet tur, kur ir mokas, ir arī vieta iedvesmai. Tā vismaz uzskata Dvīņi. Šajās attiecībās abi partneri var zvērēt mūžīgu mīlestību un tai pat laikā ienīst viens otru. Pat, ja šis pāris izšķirsies, viņi būs atstājuši neizdzēšamas pēdas viens otra dzīvē.

Lauva un Zivis

Tikai šajā savienībā ir iespējams ieraudzīt karali, kas ir notupies ceļos. Kad Lauva satiek Zivi (kas ir viņa sapnis), viņš zaudē prātu. Tad lepnais individuālists pārtop par maigu kaķēnu, kurš murrā katra partnera pateiktā vārda dēļ. Kopš tā brīža Lauvas dzīve pieder vienam cilvēkam. Arī Zivis pārpilda trakas emocijas: tik daudz siltuma ūdens stihijas pārstāvis vēl nekad nav saņēmis. Pāris kļūst nešķirams. Taču tur arī slēpjas galvenās briesmas.

Pārsātinātība pienāk agri vai vēlu. Ar laiku Lauva sāk prasīt vairāk, bet Zivij gribas vieglu romantiku. Izeja no šādas situācijas visbiežāk ir viena – uz laiku ir jāškiras. Lauva gan savu mīlestību baidās tālu laist, bet Zivis ciešajos apskāvienos sāk smakt. Tikai tie cilvēki, kuri spēs līdz galam saprast viens otra vajadzības, spēs rast mūžīgu mīlestību.

Vēzis un Strēlnieks

Šiem cilvēkiem ir tik pretēji temperamenti, ka ir tiešām jābrīnās, kā viņi sagāja kopā. Dzīves prioritātes, ģimenes vērtības – tas viss viņiem pilnīgi atšķiras. Taču, reiz iekožoties abpusēju simpātiju auglī, viņi vairs nespēj apstāties. Neatkarīgo Strēlnieku saista privātīpašnieciskais Vēzis, bet Vēzi saista Strēlnieka plašais skats uz pasauli. Ja kaut kas var likt Strēlniekam atteikties no mūžīgas ceļošanas, tad tā noteikti ir Vēža uzticība. Lai arī kur Strēlnieks dotos, viņu vilks uz mājām pie Vēža.

Taču bez skandāliem šajā savienībā neiztikt. Strēlnieka ugunīgā daba pieprasa jaunus iespaidus, kontrastainas emocijas, bet Vēzim to ir grūti saprast. Ja viss ir labi, tad, ko vēl viņam vajag? Ar ko ir slikts siltais mājas pavards? Bet Strēlniekam ir nepieciešams gaiss, brīvība un kaisle. Tieši tāpēc šo zīmju pārstāvji regulāri strīdēsies un salabs. Staigās viens aiz otra, lūgs piedošanu un pēc tam atkal strīdēsies. Kompromiss ir iespējams, bet ceļš uz to ir ilgs un grūts. Nez vai Strēlniekam būs pietiekami daudz pacietības…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.