6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Tiek izsludināts Merilinas Monro dubultnieku konkurss – piesakies!

 
Attēls: Publicitātes

Merilina Monro ir stila ikona un sievišķības etalons, viena no visspilgtākajām un noslēpumainākajām Holivudas “zelta laikmeta” pārstāvēm. Tieši viņa izgudroja vislabāk pārdoto “seksbumbas” tēlu – blondas cirtas, sarkanas lūpas, juteklisks skatiens. To ir ļoti viegli atkārtot, bet efekts būs satriecošs.

Tieši tādēļ otrā starptautiskā teātra un kino mūzikas festivāla “Jūras Pērle” – tā emblēma ir slavenā aktrise – organizatori aicina visus izmēģināt sevi burvīgās Merilinas dubultnieka lomā.

Madonna, Lēdija Gaga, Mišela Viljamsa, Skārleta Johansone, Gvena Stefani – visas šīs slavenās sievietes tādā vai citādā veidā centās pārņemt Merilinas stilu. Kādēļ gan nepievienoties šai plejādei un nepielaikot spožo Holivudas tēlu?

Lai piedalītos Merilinas Monro dubultnieku konkursā, ir jānosūta pieteikums ar dalībnieces fotogrāfiju uz elektronisko pastu info@amberway.eu.

Konkursa fināls un galvenās balvas piešķiršana notiks 21.jūlijā Jūrmalas atpūtas kompleksā X.O Beach Lounge & Club (Turaidas iela 1). Konkursa pirmās vietas ieguvēja kļūs par festivāla “Jūras Pērle” seju – ikdienas fotosesijas ar teātra un kino zvaigznēm, kā arī iznāciens uz lielās skatuves goda viešņas statusā. Pārējās konkursa dalībnieces gaida biļetes uz festivāla koncertiem un citi patīkami pārsteigumi.

“Norma Džīna Beikere, viņa arī Merilina Monro ir zvaigzne, kuras tēls iemieso ne tikai XX gs. amerikāņu kinematogrāfu, bet arī kino kopumā, tādēļ izvēlējāmies šo tēlu mūsu festivāla logotipam,” stāsta producentu firmas Amber Way vadītāja Ilona Anna Kuzņecova.

Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras Pērle” notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Festivāla lapa Facebook: https://www.facebook.com/events/170356867148483/

Festivāla biļetes pieejamas Biļešu serviss kasēs un interneta vietnēs www.bilesuserviss.lv un www.jurasperle.lv .

 

Autors: PR Linija 10.07.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.