6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Jūlijā dzimušo Vēžu un Lauvu gaišās un tumšās puses

 

Cilvēki, kuri ir dzimuši vasaras viducī, atšķiras no citiem ar savu draudzīgumu, ar to, ka viņiem ir laba humora izjūta un viņiem patīk jociņi. Taču darbs gan viņiem var ātri apnikt. Lūk, kādi vēl ir jūlijā dzimušie Vēži un Lauvas:

Jūlija Vēžu plusi

Līdzcietība – Viņi ir ļoti jūtīgi cilvēki, tāpēc atšķiras no citiem ar savu prasmi uzmanīgi un pacietīgi uzklausīt cilvēkus un ņemt tuvu pie sirds viņu problēmas. Ja tev ir radušās kādas grūtības, tad tavs draugs-Vēzis būs tev labs sabiedrotais.

Paļāvība – Uz Vēžiem var paļauties par visiem 100%. Viņi vienmēr pildīs savus solījumus un arī no otra cilvēka sagaida to pašu.

Miermīlība – Mieram un harmonijai ir izšķiroša loma Vēža dvēseles miera vairošanā. Rupjības, asi strīdi un konflikti nav domāti viņa maigajai un ievainojamajai dvēselei. Viņam ir nepieciešama emocionālā stabilitāte.

Radošums – Jūlija Vēžiem patīk dalīties ar savām domām un uzskatiem ar mākslas palīdzību. Viņi ar lielu prieku izpauž sevi radoši – dejās, mūzikā, dzejā, rokdarbos.

Jūlija Vēžu mīnusi

Ievainojamība – Ārēji viņi cenšas izskatīties stipri, bet patiesībā viņi ir ļoti ievainojami. Vēzis nespēj paciest atteikumus un neveiksmes, un to dēļ ļoti cieš. Tādos brīžos viņš noslēdzas un nevēlas komunicēt.

Liela piesardzība – Šie ir cilvēki, kuriem nepatīk pamest savu komforta zonu. Viņiem nepatīk pārmaiņas un viņiem ir vajadzīga emocionāla stabilitāte un drošība. Vēžiem ir jāmācās atlaist un pārvarēt savas bailes un nedrošību, lai sasniegtu mērķus.

Garastāvokļa svārstības – Viņu garastāvoklis var būt atkarīgs no visa. Pat no sīkumiem. Tajā ziņā Vēži ir diezgan neprognozējami, tāpēc ar viņiem var būt grūti komunicēt.

Nomāktība – Emocijas var ātri vien pārņemt viņu prātu. Ja emocijas ir negatīvas, Vēzis ilgi jutīsies depresīvs un nomākts.

 

Šķir nākamo lapu un lasi, ko zvaigznes stāsta par Lauvām!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.