8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Jūlijā dzimušo Vēžu un Lauvu gaišās un tumšās puses

 

Jūlija Lauvu plusi

Motivators – Jūlija Lauvas lieliski prot iedvesmot un motivēt apkārtējos. Viņi vēlas, lai citi (it īpaši paši tuvākie) sasniedz savus mērķus un realizē savus sapņus. Lauvām patīk sev apkārt redzēt laimīgus cilvēkus.

Enerģiskums – Viņi izstaro pozitīvu enerģiju, spēku, mīlestību un optimismu. Ja tu jūties saskumusi un tev ir nepieciešama motivācija, neviens nespēs tevi saprast labāk par Lauvu.

Entuziasms – Lauvam ir viena no vīrišķīgākajām un kaislīgākajām sirdīm. Jūlija Lauvas vienmēr dzīvo spilgtu un pilnvērtīgu dzīvi un iegulda entuziasmu it visā, ko dara. It īpaši, kad tas attiecas uz attiecībām.

Radošums – Lauvas ir atvērti, rotaļīgi cilvēki, tāpēc arī tiecas pretīm radošumam. Pateicoties savai plašajai iztēlei, viņi prot izveidot kaut ko no nekā.

Jūlija Lauvu mīnusi

Vēlme dominēt – Cilvēkiem, kuri dzimuši jūlijā, patīk dominēt, un viņiem ir ļoti spēcīgs raksturs. Viņi tieši zina, ko vēlas savā dzīvē, un to vienmēr arī iegūst. Viņi tiecas visu kontrolēt un vadīt citus cilvēkus.

Egocentriskums – Jūlija Lauvas tiecas pēc maksimālas uzmanības un var būt egocentriskas personības. Viņiem vajag komandēt apkārtējos, pie tam viņi var būt arī pārāk tieši un netaktiski, nedomājot par to, ka viņu vārdi var kādu sāpināt.

Privātīpašnieciskums – Jūlija Lauvas ir ļoti lojāli pret savu ģimeni un draugiem, bet, kad viņu mīlestība kļūst pārāk uzmācīga un nospiedoša, cilvēkiem kļūst diskomfortabli.

Lepnīgums – Viņi apbrīno greznību un atzinību un aktīvi pēc tā tiecas. Viņiem patīk, kad viņus apbrīno. Viņi pieprasa sajūsmu un lojalitāti, uzskatot sevi par augstākās šķiras cilvēkiem.

 

Materiāli rakstam no ārzemju publikācijām.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.