13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Atriebīgākās zodiaka zīmes

 

Šīs zodiaka zīmes nespēj atlaist sāpi, netaisnīgumu, aizvainojumu, tāpēc arī prāto par atriebību. Kamēr neatriebsies, tikmēr nerimsies. Pie tam, šie cilvēki neuzskata sevi par skarbiem vai netaisnīgiem. Viņš vienkārši ir pārliecināti, ka tam, kurš viņu ir aizvainojis, ir jāgūst mācība. Savā atriebības plānošanā viņš ir uzmanīgs, jo nevēlas izdarīt vairāk, nekā ir nepieciešams.

Vērsis

Ja tu Vērsim šķērsosi ceļu, tad gaidi, ka tevi kaut kas sagaidīs vēlāk. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti pacietīgi, viņi var pagaidīt, līdz tu pieļausi kādu kļūdu, un tikai tad viņi sitīs pa vājo vietu. Viņus ir grūti pierunāt piedot, bet tas ir iespējams, ja ļoti pacentīsies. Laba ziņa: ja Vērsim ir kaut kas aiz ādas attiecībā pret tevi, tu to manīsi, jo viņš to izrādīs vai pat pateiks. Viņš nebūs tas, kurš slepus piezagsies klāt, lai iedurtu dunci mugurā. Viņš visu dara aci pret aci.

Vēzis

Vēzis spēj būt atriebīgs, it īpaši, ja aizvainots ir viņam tuvs cilvēks. Tādos gadījumos Vēzi var salīdzināt ar dusmīgu lāci. Vēzis, kā likums, gaida ļaunāko un gatavojas neveiksmei, bet, ja kāds vēl glauda viņu pret spalvu, tad šīs zīmes pārstāvji sāk kalt atriebības plānus. Protams, tā nav tik šausmīga un indīga atriebība kā citiem zodiaka zīmju pārstāvjiem, taču tāpat ir nepatīkama un izsit no sliedēm.

Lauva

Lielu daļu laika Lauva ir labs un miermīlīgs cilvēks… kamēr tu nepamēģināsi paņemt to, ko viņš uzskata par savu, vai arī liksi viņam kļūt greizsirdīgam vai skaudīgam. Tādā gadījumā viss ir zudis. Lauva var būt ļoti skops un materiālistisks, un tas nozīmē, ka, ja tu viņam kaut ko atņemsi, viņš izmantos visus savus resursus, lai tu samaksātu par savu rīcību. Pie tam, Lauvas lēmums ir nesatricināms, tāpēc liks viņiem to mainīt ir gandrīz neiespējami. Vēl Lauva necieš nodevību, nekad to nepiedod un klusībā cer, ka ar nodevēju atgadīsies kaut kas ļoti slikts.

Svari

Tu varētu domāt, ka Svari, ar savu nemīlestību pret konfliktiem, ir vismazāk atriebīgi. Taču tā nav. Atceries: Svari necieš netaisnīgumu, it īpaši, ja tas skar viņus pašus. Nelauz Svariem sirdi un neaizvaino viņus, citādi izjutīsi uz savas ādas viņu atriebību. Svari ir par līdzsvaru, tāpēc, ja tu izbojā viņiem dzīvi, tas nozīmē, ka ir pienācis viņu laiks izbojāt tavējo. Laba ziņa: Svari nav ļaunatminīgi, un viņu dusmas ātri pāriet. Pie tam, viņi prot piedot.

Skorpions

Skorpions nespēj atlaist aizvainojumu un sāpes, un tas padara viņu par ļoti atriebīgu. Viņa atriebība ir pārdomāta pretreakcija. Cilvēkiem nekad nevajadzētu melot Skorpionam vai pievilt viņu, citādi viņi kļūs par Skorpiona uzbrukuma mērķi. Viņš spēj sāpīgi iedzelt. Skorpionam ir visi nepieciešamie instrumenti atriebībai: viņš ir gudrs un pietiekami intuitīvs, lai zinātu, pa kuru vietu sist. Pie tam, Skorpions ir tik noslēpumains, ka neviens pat nenojauš, ko viņš plāno.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.