1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops nedēļai: 16.-22. jūlijs

 

Auns

Ja tavā dzīvē jau ilgāku laiku ir kādas problēmas vai uzspiesta atbildība, līdz šīs nedēļas beigām tas atrisināsies. Tas kļūs iespējams pateicoties paziņu vai draugu palīdzībai. Tu sāksi vairāk ticēt sev, uzticēties saviem talantiem. Veiksmīgi būs arī lieli pirkumi un atpūtas braucieni. Ceļojums var kļūt par jaunu attiecību sākumu. Tās pārsteigs un apburs, bet kopumā nesīs laimi.

Vērsis

Šonedēļ tev gribēsies iedziļināties savā iekšējā pasaulē, atklāt un iepazīt sevi no garīgās puses. Iekšējā harmonija palīdzēs tev izlīdzināt problēmas darbā. Tev ir jāpietiek prāta neiesaistīties tukšos konfliktos, nestrīdēties ar vadību, bet liekos darbus pārlikt uz to cilvēku pleciem, kas par to ir atbildīgs. Mīlestībā tev gribēsies piedzīvojumus. Un tādu iespēju Venēra tev sniegs.

Dvīņi

Beidzot arī uz tavas ielas nonāks veiksme. Šajās septiņās dienās tu droši vari izaicināt likteni un realizēt savus ambiciozos projektus. Pat, ja tu dzīvo mērenu un pieticīgu dzīvi, tev nāksies no tās atvadīties. Šonedēļ viss slinkums, bailes un iniciatīvas trūkums tiks no tevis izkratīts ārā. Galvenās enerģijas plūsmas koncentrēsies uz mīlestību un darbu. Pat, ja tu jau ilgu laiku esi laulībā, tev būs jāpiedzīvo romantika. Darbā uzņemies iniciatīvu.

Vēzis

Šajās dienās pievērsies pozitīvu emociju ienešanai savā dzīvē. Ir laiks atbrīvoties no rutīnas. Realizē savus sapņus, kas saistīti ar jaunu zināšanu un prasmju apguvi: interesantas meistarklases, horeogrāfijas, dziedāšanas vai mākslas nodarbības. Tu iepazīsies ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kuri noderēs ne tikai tavam hobijam. Darba dienas paies bez īpašiem notikumiem, ko nevarētu teikt par mīlestību. Tev nedos mieru konflikts ar mīļoto cilvēku, kurš tikai kļūs lielāks ik reizi, kad mēģināsi to atrisināt. Atlaid situāciju. Pārpratums pats atrisināsies.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.