Sastāvdaļas:

  • 450 g kārtainās mīklas
  • 400 g ķiršu
  • 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 80-100 g cukura
  • 1 ola

Pagatavošana:

1.Atstāj aptuveni 1/3 mīklas dekorēšanai. Pārējo izrullē, lai var ērti ieklāt cepamformas pamatnē un izveidot maliņas.

2.Sajauc ķiršus ar kartupeļu cieti un cukuru un liek pa virsu mīklai.

3.Atlikušo mīklu izrullē, sagriež strēmelītēs un izveido no tām uz ķiršu masas sietiņu.

4.Mīklu apsmērē ar sakultu olu. Pīrāgu cep 200 °C aptuveni 25-30 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?