5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Zodiaka zīmju reitings – no pacietīgākajām līdz nepacietīgākajām

 

Svari

Šie cilvēki bieži vien kļūst par starpniekiem strīdā un spēj novērst jebkuru konfliktu, tā kā necieš disharmoniju ap sevi. Viņu miermīlīgais raksturs un prasme rast kompromisu padara Svarus par lieliskiem pārrunu vadītājiem, un tieši tur viņi vislabāk izrāda savu pacietību.

Jaunava

Jaunavas ir darbu mīlošas un rūpīgas pret detaļām. Neatkarīgi no tā, ko viņas dara, rezultātam ir jābūt ideālam. Būdama perfekcioniste, Jaunava nežēlo laiku un izrāda milzu pacietību, lai novestu lietas līdz galam un saviem augstajiem standartiem.

Mežāzis

Neraugoties uz viņu spītīgo raksturu, Mežāži arī ir apveltīti ar lielu pacietību. Tā ir viena no viņu zelta īpašībām. Viņiem patīk visu darīt „pa vecai modei”, lepojas ar savu darbu un panākumiem. Pat, ja lietu vieglāk ir nopirkt veikalā vai pasūtīt pie meistara, Mežāzis dod priekšroku izgatavot to pats.

Dvīņi

Viņi pastāvīgi balansē uz pacietības un nepacietības robežas. Kopumā Dvīņi ir mierīgi un pacietīgi, attiecībām pret apkārtējiem, un visu laiku ir neizlēmīgi, attiecībā pret privātiem jautājumiem. Viņi nespēj tieši pateikt, ko vēlas, un visu laiku satraucas, kad ir jāpieņem dzīvē svarīgs lēmums.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.