Attēls: Foodnetwork.com

Sastāvdaļas:

  • 250 g kārtainās mīklas
  • 90 g cukura
  • 1 olas dzeltenums
  • 20 g sviesta

Pagatavošana:

1.Mīklai uzber virsū cukuru un tikai pēc tam izrullē. Tas nofiksēs cukuru tam paredzētajā vietā.

2.Sagriež mīklu rombiņos, kvadrātiņos vai aplīšos.

3.Apsmērē katru gabaliņu ar sakultu olas dzeltenumu un liek uz cepampannas, kas apsmērēta ar sviestu (vai vienkārši uz cepampapīra). Ņem vērā, ka „mēlītes” cepšanas laikā kļūs lielākas, tāpēc ir jāatstāj vieta starp katru gabaliņu.

4.”Mēlītes” cep 180 °C aptuveni 15 minūtes.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?