3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 23.-29.jūlijs

 

Strēlnieks

Laime uzspīdēs 24.jūlijā. Un arī bez tās spēcīgo Neptūnu pastiprinās Saules un Venēras ietekme. Tāda savienība ļaus viegli tikt pāri grūtībām un atrisināt uzdevumus, no kuriem agrāk tu bēgi un vairījies. Lieliska otrdiena būs pirkumiem un pakalpojumu iegādei. Kopumā nedēļa būs veiksmīga, lai veiktu finansiālus ieguldījumus. Bet ne svētdiena. Negatīvi noskaņotais Merkūrs sāks traucēt visiem plāniem, un tad dzīve var mainīties ne uz to labāko pusi.

Mežāzis

Saturna un Marsa asvienība piektdien un sestdien apveltīs tevi ar veiksmi it visā, ko uzsāksi. It īpaši veiksmīga būs mīlestības un radošuma jomas. Ja ar šādām domām galvā veiksmi pirkumus vai braucienus, arī vari gaidīt lielus panākumus. Veiksme atkāpsies otrdien un svētdien. Būsi nervoza un emocionāla. Nāksies gan „savākties” un savas emocijas kontrolēt.

Ūdensvīrs

Piektdien un sestdien tu izjutīsi prieku un patiku, iegūsi patīkamus iespaidus un baudīsi mīlestību. Draudzīgie Neptūns un Saturns apveltīs tevi ar harismu, asprātību un šarmu. Tu mirdzēsi jebkurā sabiedrībā, kurā atradīsies. Tikai nedari to otrdien, citādi viss būs tieši otrādi. Saules un Neptūna savienība var negatīvi noskaņot cilvēkus pret tevi.

Zivis

Otrdien un svētdien labs garastāvoklis un iedvesma nokritīs uz tevis „kā no zila gaisa”. Mēness un Merkūrs, kurš šajās dienās būs veiksmīgā savienībā, nodrošinās tev labas ziņas finanšu un mīlestības jomā. Ceturtdien, piektdien un sestdien gan var nākties sastapties ar problēmām. Izjutīsi negatīvu enerģiju ap sevi. Aizgaiņāt to varēs ar radošuma vai komunikācijas ar draugiem palīdzību.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. draugi gan nevar izstāvēt klāt, bet tāpēc ir draugi. lai var atgādināt (23. jūlijs) Draudzību vajag vien – neniecināt,,

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.