Sastāvdaļas:

  • 2 baklažāni
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 4 tomāti
  • 150 g sierra
  • Nedaudz bazilika

Pagatavošana:

1.Baklažānu sagriež gareniski uz pusēm. Liek uz cepampannas un aplej ar olīveļļu. Ieliek cepeškrāsnī 200 °C uz 25 minūtēm.

2.Sagriež tomātus (šķēlēs vai smalkos gabaliņos) un sarīvē sieru.

3.Baklažānus izņem no cepeškrāsns, izkārto uz tiem tomātus un sieru. Cep vēl 5 minūtes, kamēr siers nav pilnībā izkusis un tomāti kļuvuši mīksti. Pirms pasniegšanas rotā ar bazilika lapiņām.

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?