12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pārdomas: Es palēnām mācos noticēt sev

 

Es palēnām mācos likt sevi kā prioritāti un ieklausīties savos instinktos, jo, galu galā, tikai es zinu, kas man ir labi un kas nav.

Pat tad, kad mana balss trīc, un iekšā sēž bailes, es vienalga teikšu taisnību. Es negrasos izdabāt šīm savām bailēm un padoties. Es nenoliegšu savas vajadzības un neignorēšu tās.

Es zinu, ka būt par pieaugušo ir grūti. Neatkarīgi no vecuma, manā dzīvē bija un būs situācijas, kad es atradīšos slazdā, nezinot, kur doties tālāk. Ir normāli justies pazudušam, neapmierinātam un vilties. Bet tikai pie nosacījumiem, ka šis stāvoklis kalpo kā motivācija, lai meklētu kaut ko labāku un piemērotāku tieši tev.

Es esmu nedaudz iesprūdusi šajā savas dzīves nodaļā un vēlos sākt jaunu, taču mana nepārliecinātība un šaubas par sevi neļauj man spert nākamo soli. Tomēr es atceros, ka ikviens veiksmes stāsts sākas no nulles. Es nevaru tā vienkārši padoties, pat, ja tas ir tas, ko pašlaik vēlos.

Taču es arī saprotu un pieņemu brīdi, kad man ir jāiemācās atlaist. Atteikties no tā, kas man nasniedz labumu. Tā es radu vietu kaut kam jaunam un labākam.

Lai arī cik ļoti man gribētos atvadīties no savas vecās dzīves, es nevaru ignorēt faktu, ka es jau sen esmu izaugusi no šī posma. Es vairs neizjūtu laimi un atrodos toksiskā vidē, kura kaitē manai psiholoģiskajai veselībai. Un es nevēlos turpināt šeit būt, tāpēc sāku domāt par nākamo soli. Mana laime ir mana prioritāte.

Beigu beigās es zinu, kas man ir jādara. Es izvēlos ticēt sev un savai intuīcijai, lai pieņemtu lēmumu, kurš man būs vislabākais. Nav viegli izkāpt no savas komforta zonas un tikt pāri pretestībai un šķēršļiem. Taču palikšana strupceļā bez izaugsmes iespējām nav risinājums.

Jebkurš lēmums, kurš ir balstīts uz bailēm, šaubām un negatīvisma, novedīs pie sāpēm un ciešanām. Uzticoties sev, es aktīvi daru kaut ko, lai mainītu pasauli ap sevi. Jā, būs laiki, kad es sev jautāšu, vai esmu pieņēmusi pareizo lēmumu, bet es zinu, ka to nenožēlošu.

Man ir vajadzīga drosme, lai pieliktu punktu vakardienai. Man nav jāskatās atpakaļ, jo pagātne – tā vairs neesmu es. Man ir vajadzīga drosme izbeigt to, lai sāktu piepildīt savus drosmīgākos sapņus. Un es esmu praktiski gatava tikt pāri visam, kas stāv manā ceļā. Tas tāpēc, ka es zinu, ka esmu pelnījusi labāko. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks realizēt šo visu labāko.

 

Materiāli rakstam no „Power of Positivity”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.