5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras pavisam vienkārši var aizvainot citus

 

Ir vairākas zodiaka zīmes, kuras domā, ka citi cilvēki ir pārāk jūtīgi, tāpēc nereti nekaunas uzvesties nepatīkami un necienīgi. Dažkārt viņi pat neapzinās, ka aizvaino cilvēkus, un var justies pārsteigti, kad viņiem par to pasaka.

Auns

Auns ne vienmēr domā, pirms atver savu muti. It īpaši tad, kad sadusmojas. Tad viņš ir spējīgs pateikt daudz aizvainojošu lietu. Dusmu iespaidā Auns nespēj filtrēt ne vārdus, ne emocijas, ne balss toni. Bet, tiklīdz sliktais garastāvoklis pazudīs, viņš jutīsies nelāgi un vainīgs.

Vērsis

Vērsis ir zemes zīme, kas nozīmē, ka viņa humors var būt nedaudz bezgaumīgs un rupjš. Šis ir cilvēku tips, kurš var būt netaktisks un ne īpaši iejūtīgs, bet Vērsim ir vienalga. Tā kā Vērsis ir ietiepīgs, viņš negrasās mainīt savu viedokli, un tāda nevēlēšanās rast kompromisu apkārtējiem dažkārt izklausās un izskatās aizvainojoši.

Vēzis

Ja Vēzim sāp, viņš vēlas, lai visiem ap viņu sāp. Dažkārt viņi saka ļoti nepatīkamas lietas nevainīgākajiem cilvēkiem. Vēzis savalda savas dusmas, bet vēlāk pasīvi-agresīvā veidā tās atlaiž, tāpēc tu pat nevari saprast, kas notiek. Viņš var nemanāmi „iedzelt” ar saviem komentāriem, lai akcentētu tavus trūkumus.

Skorpions

O, jā, Skorpions prot aizskart cilvēkus. Ja Skorpions pieņem, ka tu viņam esi samelojusi, viņš sāks tevi apvainot. Ja Skorpionam nepatiks tas, ko tu dari, viņš tevi kaitinās un aizskars. Vēl Skorpions vēlas zināt visu par citiem cilvēkiem, bet nevēlas atklāt neko par sevi. Un vēl tas sarkasms… Skorpions to uztver kā joku, bet citiem gan joki nav prātā, jo nereti Skorpiona jociņi ir tiešām nepatīkami.

Strēlnieks

Kā tik simpātisks un jautrs cilvēks var būt aizvainojošs? Lieta ir tajā, ka Strēlnieks arī var sadusmoties kā Auns un sarunāt visādas rupjības. Pēc tā viņš jutīsies šausmīgi, bet ne uz ilgu laiku. Strēlnieks var būt arī egoistisks un aizmirst par to, ka apkārtējie cilvēki uz šīs zemes nav tikai tādēļ, lai izpildītu viņa iegribas.

Ūdensvīrs

Dažkārt Ūdensvīrs var būt vēss un atturīgs, un tieši šo īpašību dēļ dažkārt runā aizvainojošas un nepatīkamas lietas. Viņam arī patīk dažkārt uzrīkot nelielu drāmu un iebilst sarunu biedram. Nu, tā, lai gūtu prieku no tā, ka otrs dusmojas. Pie tam, arī Ūdensvīram piemīt īpašs sarkasms, kurš ne visiem ir saprotams un mēdz būt rupjš. Ūdensvīrs netiecas apvainot cilvēkus un, kad tas notiek, viņš nesaprot, kur ir problēma.

 

Materiāli rakstam no „Flytothesky”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.