5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 30.jūlijs – 5.augusts

 

Auns

Impulsīvajam Aunam kategoriski nav ieteicams pieņemt straujus lēmumus vai darbības. Marsa mijiedarbība ar Urānu apveltī cilvēku ar pašpārliecinātību un neadekvātu pasaules uztveri. Auns riskē nonākt nepatīkamā situācijā: no nopietna konflikta darbā, līdz autoavārijai uz ceļa. Pat, ja pēc dabas cilvēks ir flegmātiķis, stresa situācijas atstās uz viņu iespaidu.

Tomēr gūt labumu šādā planētu izvietojumā arī var. Vajag tikai izrādīt drosmi pareizajā brīdī. Uzņemies atbildību tad, kad visi citi no tās atsakās.

Vērsis

Vēršiem ir jābūt vērīgiem. Spēcīgas enerģijas koncentrācija vienās rokās var novest pie neprognozējamām sekām. Tāpēc ir svarīgi novirzīt savus neierobežotos spēkus pareizajā virzienā. Gala rezultātā Vērši var pat nešaubīties: augusta sākumā viņi ir spējīgi sasniegt visu, ko vēlas. Labāk laicīgi pārdomāt visus projektus un sapņus, lai pēc tam nebūtu jāpārdzīvo par to, kas palaists garām. Tāpat vajadzētu pacensties atbrīvoties no neatrisinātiem jautājumiem, lai tie nenovērstu uzmanību no produktīva darba.

Dvīņi

Dvīņus sagaida kārtējās garastāvokļa svārstības. Tās traucēs pieņemt pārdomātus lēmumus. Tas var novest pie strīdiem ar mīļajiem un priekšniecību. Ir svarīgi maksimāli koncentrēties uz tagadni, neļaut sevi vadīt domām no pagātnes. Tāpat nevajadzētu baidīties no nākotnes. Vajag tikai pārdzīvot nelabvēlīgo augusta sākumu. Optimāls risinājums būs regulāra fiziskā slodze svaigā gaisā.

Vēzis

Marsa ietekmē apkārtējie Vēzi pastāvīgi izaicinās: provocēs uz nepārdomātām un vienkārši muļķīgām darbībām. Ir svarīgi cienīgi šos mēģinājumus pārdzīvot un saglabāt beselo saprātu. Ir visādi jācenšas nolīdzināt kritiskas situācijas, lai nenotiktu emocionāls sprādziens. Tikai augsti attīstītais Vēzis spēs uzlabot savu reputāciju šajā ne visai vienkāršajā periodā. Šis ir labs laiks garīgai izaugsmei.

 

Materiāli rakstam no „All Womens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.